16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalBogdan Burcea, înainte de debutul la EURO: „Trebuie să credem în șansa noastră“

Bogdan Burcea, înainte de debutul la EURO: „Trebuie să credem în șansa noastră“

Reprezentativa României a efectuat aseară, la Kolding, primul antrenament în sală de la sosirea în Danemarca, după o izolare de 48 de ore la hotel.

Pe lângă Crina Pintea, testată pozitiv, pe foaia de joc a meciului cu Germania nu va fi nici Denisa Dedu, care a fost nevoită să efectueze în această dimineață o nouă testare pentru Covid-19. Astfel, Ana Maria Măzăreanu și Yuliya Dumanska vor fi portarii pentru această confruntare extrem de importantă.

Numai echipa poate reprezenta un atu

Selecționerul României, Bogdan Burcea, este încrezător înaintea duelului din această seară cu Germania, chiar dacă lotul României nu este întreg și le motivează din ce în ce mai mult pe fete.

Au trecut două zile fără antrenamente, însă fetele au făcut mișcare în camera de hotel, au urmat un program cu exerciții recomandat de către staff. La antrenament s-au simțit foarte bine, le-am văzut entuziaste, concentrate și hotârate. Orice jucător pentru echipa României e important, Laura și Crina sunt două jucătoare care au jucat la ultimele turnee finale, au avut meciuri în Champions League în acest an, erau jucătoare care puteau să ofere un plus acestei echipe. E cel mai ușor să te plângi de condiții sau de neajunsuri, important e să ne concentrăm, să avem o echipă unită, să fim disciplinați și să credem în șansa noastră.

Numai echipa poate reprezenta un atu. Dacă jucătoarele de la 9 metri reușesc să îmbrace jocul Cristinei Neagu, sunt convins că vom avea succes. Ele trebuie să aibă încredere în forțele proprii, să aibă încredere în ceea ce am pregătit în puținul timp pe care l-am avut la dispoziție și să lupte până în ultima fracțiune de secundă pentru victorie“, a spus selecționerul Burcea, citat de Prosport.

Prima partidă de la Euro, cea cu Germania, va fi în această seară, de la ora 19.00 și se va transmite pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport+.

Citește și: Să înceapă EURO! Programul meciurilor din prima etapă a grupelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS