10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbaliștii lui Popescu au încheiat cu o victorie turneul de la Cluj

Handbaliștii lui Popescu au încheiat cu o victorie turneul de la Cluj

Turneul de la Cluj-Napoca se pare că a fost unul extrem de productiv pentru handbaliștii noștri, ai Universității Craiova. Cu un lot „subțire“ după mai multe accidentări, băieții lui Cătălin Popescu care au rămas apți de joc au reușit să obțină, duminică, cea de-a doua victorie în actuala ediție a campionatului. Craiovenii au trecut de CSM București, cu scorul de 28-25, după un meci disputat, dar în care echipa mai valoroasă s-a impus într-un final.

Universitatea Craiova: Gheorghiță, Lupitu – Luntraru (4), Gușatu (6), Rușanu (3), Ianași (10), Micu, Budoiu (3), Coadălată (2), Iovănescu, Bouroș.

Reamintim că în primele două jocuri ale competiției, Universitatea Craiova a înregistrat o victorie și un eșec. În primul duel din Ardeal, alb-albaștrii au dispus de Dinamo fără probleme (45-21), în timp ce în jocul doi au cedat în fața Alexandriei, scor 25-34.

Rezultate bune, un antrenor mulțumit

Antrenorul Universității, Cătălin Popescu, a analizat pentru GdS cele trei jocuri pe care echipa sa le-a disputat la Cluj, din cadrul primului turneu al Diviziei A, Seria B. De asemenea, acesta a anunțat și când vor fi următoarele jocuri oficiale al Craiovei.

„A fost un turneu bun, cu rezultate bune, având în vedere problemele de lot pe care le-am avut. Primul joc, cel cu Dinamo, a fost la îndemâna noastră, iar acest lucru o spune și scorul. Apoi a urmat un meci greu, cu Alexandria, poate cea mai bună echipă din seria noastră. Din păcate, cu ei am jucat ce trebuia doar o repriză și nu a fost suficient pentru a obține ceva.

Ultimul joc a fost cu CSM, o formație interesantă, cu jucători rapizi. În prima parte le-am dat câteva contraatacutri și ne-au taxat. Lucrurile s-au complicat și după ce un titular a luat cartonașul roșu, dar băieții au avut o atitudine extraordinară. Îi felicit că au dat tot ce au putut și am obținut a doua victorie. Până în ianuarie, la cel de-al doilea turneu, sper să își revină și cei accidentați și să ne prezentăm cu un lot complet“, a declarat Cătălin Popescu.

Citește și: Handbaliștii Craiovei, o victorie și un eșec în primele meciuri din noul sezon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS