10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSituaţie dificilă la HC Zalău. După Tadici, alte 10 sportive au COVID-19

Situaţie dificilă la HC Zalău. După Tadici, alte 10 sportive au COVID-19

HC Zalău se află în cea mai dificilă perioadă din istoria clubului.  După ce luni la rând a fost ferită de probleme provocate de COVID-19, formația de la poalele Meseșului a fost lovită în plin de noul coronavirus.

Încă de săptămâna trecută, Gheorghe Tadici s-a simțit mai rău, iar testul făcut a  confirmat suspiciunile: managerul clubului are coronavirus. În acest moment, fostul selecționer al României se află la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

La începutul săptămânii și câteva jucătoare au fost infectate cu noul coronavirus. A fost doar începutul, deoarece numărul de cazuri s-a înmulțit în zilele următoare.

„Un număr de 10 handbaliste din cadrul clubului HC Zalău au fost confirmate cu noul coronavirus și acum ele se află în carantină la domiciliu”, au spus oficiali ai clubului, pentru Sportul Sălăjean.

Situaţia de la Zalău pune sub semnul întrebării participarea echipei la turneul de la Ploieşti, acolo unde debutează noul sezon din Liga Florilor şi unde handbalistele lui Tadici ar trebui să întâlnească sportivele de la Baia Mare.

Citeşte şi: Cristina Neagu: „Ca de fiecare dată, mă voi întoarce şi mai puternică”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS