16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalS-au stabilit grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Vezi adversarele echipelor românești!

S-au stabilit grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Vezi adversarele echipelor românești!

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor la handbal. România este reprezentată de două formații la feminin, SCM Vâlcea și CSM București, în timp ce la masculin Dinamo nu a fost acceptată de către EHF.

Conform tragerii la sorți, campioana României, SCM Vâlcea a fost repartzată în grupa B, alături de Gyor, Buducnost, Dortmund, CSKA Moscova, Brest Bretagne, Odense, Podravka.

De partea cealaltă, CSM București va face parte din grupa A și se va duela cu Metz, Rostov, Kristiansand, Esbjerg, Ferencvaros, Bietigheim, Krim.

Primele două clasate din grupă se vor califica direct în sferturile de finală, în timp ce locurile 3-6 vor merge la un play-off, ce se va disputa în sistem eliminatoriu în dublă manșă (3A – 6B, 4A – 5B, 5A – 4B, 6A – 3B). Astfel, o echipă participantă în Liga Campionilor poate ajunge până la 20 de jocuri în același sezon în Europa.

Citeşte şi: O parte din handbalistele formaţiei SCM Vâlcea au revenit la antrenamente

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS