14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea şi-a stabilit programul partidelor amicale din lunile iulie-august

SCM Vâlcea şi-a stabilit programul partidelor amicale din lunile iulie-august

După perioada 8-18 iulie, în care SCM Vâlcea are programat un cantonament la Cheile Grădiştei, campioana României va începe şi jocurile amicale. Elelevele lui Florentin Pera se vor duela în jurul datei de 24 iulie, în dublă manşă, cu o altă grupare din Liga Florilor, Universitatea Cluj.

Primele adversare ale vâlcencelor au trecut în această vară prin schimbări majore de efectiv şi nu se ştia cert dacă cele două jocuri de verificare vor mai avea loc. Între timp, oficialii grupării clujene au confirmat prezenţa la cele două meciuri în compania campioanei, anunţă Arenavâlceană. Ambele partide vor avea loc în sala Traian, din Râmnicu Vâlcea.

Ulterior acestora, SCM a mai programat jocuri de verificare pe 31 iulie şi 1 august. De asemenea, a fost inlcus în programul echipei şi un turneu la Vâlcea, în perioada 8-9 august. HC Zalău şi formaţia maghiară Kisvardai şi-au anunţat deja prezenţa. A mai fost invitată şi Buducnost, dar oficialii grupării muntenegrene nu au oferit încă un răspuns.

Pe 14 şi 15 august, SCM Vâlcea se va deplasa în Ungaria, la competiţia organizată de Kisvardai, la care mai sunt aşteptate Debrecen şi HC Zalău.

Citeşte şi: 400 de grame de cannabis au fost găsite în locuința handbalistului Pierre Yves Ragot

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS