20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalPatricia Vizitiu se desparte de SCM Craiova. Vezi mesajul emoționant!

Patricia Vizitiu se desparte de SCM Craiova. Vezi mesajul emoționant!

Una dintre cele mai importante și mai valoroase jucătoare care au îmbrăcat tricoul alb-albastru în ultimii ani, Patricia Vizitiu, se desparte de SCM Craiova. Handbalista a decis că este timpul să facă o nouă schimbare în viața ei și astfel părăsește Bănia după trei ani în care ș-a dedicat și a contribuit decisiv în rezultatele remarcabile ale Craiovei.

Handbalista a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj emoționant la despărțirea de SCM Craiova. Patricia le mulţumeşte tuturor pentru sprijinul acordat în toată perioada petrecută în Bănie.

„Așa e la Craiova! Acești ani la SCM Craiova și în orașul Craiova au fost printre cei mai fericiți din viața mea. 🙏🏻 Am cunoscut nişte fete minunate! Toate performanțele li se datorează în mare masură.❤️ Am numai sentimente de recunoștință pentru colege, pentru suporteri și pentru oraș. Le multumesc sponsorilor pentru sprijinul financiar! Au fost 3 ani minunați. A fost o perioadă incredibilă pentru mine, plină de recunoștință, dar și dificilă! Am avut, pe teren și în afara lui, adevarate prietene!❤️ Am simțit căldura fanilor și împreună am câștigat Cupa Ehf 🥇🏆 și locul întâi în Campionatul României! Toate în timpul acestei perioade extraordinare petrecute la acest club. Multumesc clubului, antrenorilor, medicilor, suporterilor şi tuturor celor implicați în fenomenul handbalistic craiovean. Cred însă că a venit momentul pentru un nou capitol în viața mea! Să ne auzim cu bine!”, a spus Patricia Vizitiu.

SCM Craiova a câștigat în 2018 Cupa EHF la handbal feminin, cu Patricia Vizitiu pe teren.

Citește și / Nadal: Dacă putem juca în condiţii optime de securitate, voi fi prezent la Roland Garros

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS