6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalÎncă se mai joacă handbal! Vezi deciziile Consiliului de Administrație al FRH!

Încă se mai joacă handbal! Vezi deciziile Consiliului de Administrație al FRH!

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal s-a reunit azi într-o ședință online și a discutat despre închiderea sezonului de handbal. Majoritatea a votat pentru variantele de încheiere a sezonului pe teren. Pe data de 18 mai, membrii vor reevalua situația, în funcție și de răspunsurile pe care le vor obține până atunci de la autorități. Primele jocuri în prima ligă ar urma să se desfășoare în 14 iunie, adică cele din etapa a 24-a din Liga Zimbrilor.

Cu 11 voturi pentru și cinci împotrivă s-a votat propunerea federației. Astfel, în Liga Florilor ar urma să se mai desfășoare un singur joc, restanța dintre CSM București și HCM Slobozia, informează Prosport. Pe de altă parte, Cupa României Fan Courier se va desfășura până la capăt, după următorul program: Marți, 16 iunie – sferturile restante SCM Vâlcea – HC Dunărea Brăila și CSM București – CSM Slatina; 20-21 iunie: Final Four.

Mai multe meciuri în Liga Zimbrilor și Divizia A

Pe tabloul masculin, în Liga Zimbrilor vom avea parte de mai multe jocuri. Cu 12 voturi pentru și patru împotrivă s-a votat propunerea federației, și anume: duminică, 14 iunie – Etapa a 24-a, joi, 18 iunie – Etapa a 25-a, duminică, 21 iunie: Etapa a 26-a, duminică, 28 iunie: restanțele AHC Potaissa Turda – CS Dinamo București (Etapa a 10-a) și SCM Poli Timișoara – CS HC Buzău 2012 (Etapa a 23-a).

Cupa României Fan Courier la masculin va continua pe 24 și 25 iunie, cu Turneul Final Four. De menționat că semifinala CSM Bacău – CS Dinamo București va conta și pentru meciul restant din campionat (Etapa a 20-a).

Pentru Divizia A s-a stabilit următorul program: Intervalul 19-21 iunie – disputarea directă a turneului final de Divizia A (19-21 iunie), cu cele 8 echipe clasate pe primele 2 locuri în cele 4 serii. Pe 19 iunie vor fi meciuri eliminatorii între 1A-2B, 1C-2D, 1B-2A, 1D-2C. O zi mai târziu, pe 20 iunie, se vor disputa semifinale: Meciul 1, între câștigătoarea între 1A-2B și 1C-2D, iar Meciul 2, între câștigătoarea între 1B-2A și1D-2C. Data de 21 iunie aduce în prim plan cele două finale, învinsele între ele și câștigătoarele între ele. În intervalul 28-30 se va desfășura barajul de promovare.

Citește și: Valentin Mihăilă, monitorizat de Zenga! Cârțu spune că nu pleacă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS