11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSindicatul „ceartă” federaţia pentru lipsă de transparenţă şi dialog

Sindicatul „ceartă” federaţia pentru lipsă de transparenţă şi dialog

În cursul zilei de miercuri, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis reluarea campionatelor masculine și feminine la începutul lunii iunie.

Sindicatul Handbaliștilor din România și-a exprimat public dezacordul față de hotărârea Consiliului de Administrație al FRH din data de 22 aprilie, cu privire la reluarea campionatelor.

„Decizia FRH este luată fără a se consulta în prealabil cu SHR, reprezentantul legitim al sportivilor, cu privire la această hotărâre ce pune în pericol integritatea jucătorilor. Având în vedere lipsa totală a dialogului, vă aducem la cunoștință că majoritatea sportivilor și-au exprimat dezacordul față de hotărârea CA al FRH. Suntem convinși că Ministerul Tineretului și Sportului va sancționa această hotărâre hazardată și iresponsabilă a CA al FRH.

Dacă vor continua cu același mod de abordare lipsit de transparență și dialog, cu toate părțile implicate în fenomenul handbalistic din România, inclusiv cu sportivii reprezentați legal de către SHR, probabil că în teren vor fi doar cei care au luat această decizie!”, se arată în comunicatul postat pe snhr.ro.

Citește și / FRH a decis: sezonul se va încheia pe teren, dar fără spectatori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS