12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea, apel către FRH: Campionatul trebuie încheiat fără titlu acordat

SCM Vâlcea, apel către FRH: Campionatul trebuie încheiat fără titlu acordat

Liga Zimbrilor și Liga Florilor au fost suspendate de către Federația Română de Handbal (FRH) pentru o perioadă nedeterminată din cauza coronavirusului. În ultima perioadă s-a vorbit despre o eventuală suspendare definitivă a campionatelor, dar o decizie certă se va lua în următoarele zile.

Presedintele formației feminine SCM Vâlcea, Florin Verigeanu, îi propune lui Alexandru Dedu înghețarea clasamentului, fără titlu acordat, iar ierarhia să conteze pentru sezonul următor.

Mi se pare normal ca acest campionat să fie suspendat definitiv, fără titlu acordat și ierarhia la zi să conteze pentru următorul sezon. Orice, dar numai să nu apară alte criterii, să fie respectat regulamentul aprobat de Consiliul de Administrație. În primul rand, eu sunt pentru suspendarea definitivă a campionatului. Nu avem alte soluții, nu ai timp fizic să mai joci. Ce sustin eu, sa nu se intervina acum cu alte criterii de departajare care nu exista in regulament. Există clasamentul la zi, iar dacă este egalitate de puncte, contează golaverajul. La sfârșitul unui sezon, dacă este egalitate perfectă, contează meciurile directe. Deci sunt criterii de departajare”, a spus Florin Verigeanu pentru Prosport.

Dacă se ia clasamentul la zi, Vâlcea este pe locul 1. Dacă se ia clasamentul la golaveraj, Vâlcea este pe locul 1. Dacă se ia clasamentul la meciuri directe, Vâlcea este pe locul 1. Dacă se ia clasamentul la jumatătea campionatului, Vâlcea este pe locul 1. Dacă se ia clasamentul după cum a procedat Ungaria, tot Vâlcea este iar pe locul 1. Unde s-ar schimba regulile campionatului, să apară alte criterii, doar atunci ar castiga CSM București”, a adăugat presedintele lui SCM Vâlcea.

Citește și: Amânarea Jocurilor Olimpice determină CIO să bage mâna adânc în buzunar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS