10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalVictoria cu Slobozia, primul pas spre îndeplinirea obiectivului

Victoria cu Slobozia, primul pas spre îndeplinirea obiectivului

Handbalistele de la SCM Craiova vor disputa, sâmbătă, în Sala Polivalentă, partida din etapa a 18-a din Liga Florilor Mol împotriva formaţiei HCM Slobozia. Meciul este programat la ora 18.00.

În cadrul unei conferinţe de presă, Grigore Albici, antrenor de portari la SCM Craiova, împreună cu Bianca Curmenţ şi Andreea Chetraru au prefaţat duelul cu HCM Slobozia. „Gore“ consideră că echipa încă mai are şanse la un loc de cupă europeană şi a explicat jocurile mai puţin reuşite din partidele precedente.

„Sâmbătă ne dorim victoria, dar ştim că va fi un meci greu. Lotul pe care îl avem în momentul actual nu ne permite să evoluăm la nivelul pe care îl dorim cu toţii. Avem aceste probleme de lot care ne îngreunează munca. Tudorică, Şelaru, Khavronina, Vizitiu şi Cace nu ne vor putea ajuta nici la partidele următoare. Pot spune că situaţia nu este deloc roz la echipă. Nici la antrenament nu putem face ceea ce ne dorim, pentru că avem doar nouă jucătoare de câmp şi trei portari. Din păcate, avem rezultatele pe care le-aţi văzut, în special ultimul, care ne-a supărat foarte mult atât pe noi, cei din staff, cât şi pe fete. Cred şi sper că ne vom impune sâmbătă, dar trebuie să muncim foarte mult. Sperăm să evităm alte accidentări”, a declarat Grigore Albici.

„Speranţe la un loc european încă avem. Surprize pot interveni în orice meci, deci şanse încă avem. Pe teren propriu, nici nu concep să nu obţinem victoria, indiferent de adversar. Vor urma meciuri mai accesibile şi în deplasare, pe care trebuie să le câştigăm. Din câte am vorbit la club, vor rămâne aceleaşi portăriţe şi în sezonul viitor. Acest lucru este îmbucurător pentru mine. Sunt mulţumit de ele pentru că sunt fete bune, care îşi doresc să performeze“, a adăugat Albici.

Bianca Curmenţ: Sperăm să revină şi celelalte jucătoare

Pauza competiţională care va urma în Liga Florilor va veni foarte bine pentru SCM Craiova, care mai poate recupera din jucătoarele accidentate în tot acest timp.

„Va fi un meci ca toate celelalte şi trebuie să-l tratăm ca atare. Ele încearcă să supravieţuiască în Ligă şi vor să se agaţe de fiecare punct, aşa că sunt sigură că vor veni aici foarte montate. Această pauză competiţională care va veni este foarte bună pentru noi şi sperăm ca jucătoarele care nu sunt încă apte de joc să revină alături de noi şi să ne ajute meci de meci. Le suntem datoare publicului, dar şi nouă. Trebuie să profităm de orice ocazie şi să câştigăm cât mai multe partide“, a declarat Bianca Curmenţ, portar la SCM Craiova.

„Am fost accidentată o perioadă bună şi nu am reuşit să joc de ceva timp. Victoria cu Slobozia ne poate da un moral bun pentru jocul cu Vâlcea, din etapa viitoare“, a punctat Andreea Chetraru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS