Acasă Sport Handbal Baia Mare - SCM Craiova, duel pentru Europa

Baia Mare – SCM Craiova, duel pentru Europa

-

Handbalistele de la SCM Craiova revin în acest weekend în campionatul intern, după ce la mijlocul săptămânii au disputat un joc în Cupa României, cu Rapid Bucureşti. Trupa lui Bogdan Burcea se va deplasa duminică la Baia Mare pentru un duel de foc, posibil decisiv pentru ocuparea unei poziţii care ar asigura prezenţa în cupele europene în sezonul viitor. Partida este programată la ora 15.30 şi va conta pentru etapa a 17-a din Liga Florilor.

După victoria frumoasă din campionat, cu Gloria Buzău (scor 23-18), oltencele s-au deplasat marţi, la Rapid, pentru un joc din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Craiovencele au fost învinse cu scorul de 25-20, la capătul unui meci în care formaţia gazdă a fost împisă de la spate de publicul prezent la meci. În cazul unui succes duminică, la Baia Mare, alb-albastrele vor egala la puncte adversara directă şi vor reintra în lupta pentru cupele europene.

Etapa a 17-a:

Vineri, 21 februarie – ora 19.00: Gloria Buzău- Rapid Bucureşti;
Sâmbătă, 22 februarie – ora 12.30: HC Zalău – Gloria Bistriţa, ora 17.00: Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie;
Duminică, 23 februarie – ora 15.30: Baia Mare – SCM Craiova;
Marţi, 25 februarie – ora 18.00: SCM Vâlcea – Universitatea Cluj;
Partida dintre HCM Slobozia şi CSM Bucureşti a fost amânată până la o dată ulterioară.

Clasament: 1. SCM Vâlcvea 37 puncte, 2. CSM Bucureşti 37, 3. Baia Mare 27, 4. Gloria Bistriţa 27, 5. Gloria Buzău 26, 6. Dunărea Brăila 24, 7. HC Zalău 24, 8. SCM Craiova 24, 9. Măgura Cisnădiei 21, 10. CSM Slatina 16, 11. Rapid Bucureşti 6, 12. Universitatea Cluj 6, 13. HCM Slobozia 4.

Citeşte şi: Voleibaliştii au misiune grea la Dej

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.

Cine suspendă popririle pe conturile debitorilor

ANAF nu mai face popriri pe conturi, dar trimite somații și titluri executorii în continuare. Cei care aveți popriri pe conturi instituite dinainte de situația de urgență, mare atenție! Suspendarea popririi o face terțul. Adică banca, angajatorul sau Casa de pensii.