18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbaliştii Universităţii Craiova au obținut o victorie mare cu Politehnica

Handbaliştii Universităţii Craiova au obținut o victorie mare cu Politehnica

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova a obţinut, duminică, o nouă victorie în campionat. Elevii lui Cătălin Popescu au trecut, pe teren propriu, de Politehnica Timişoara, cu scorul de 36-30 şi astfel rămân în lupta pentru promovare alături de Oradea şi Sânnicolau Mare. Partida a contat pentru etapa a 17-a din Divizia A, Seria D.

Alb-albaștrii au început perfect meciul din Sala „Ion Constantinescu” și s-au distanțat la 3-0 după doar câteva minute. A urmat o revenire a oaspeților. Aceștia au reușit o primă repriză destul de bună, la capătul căreia se aflau în avantaj, 16-15. Echilibrul dintre cele două echipe s-a menținut până în minutul 40, când băieții lui Popescu au accelerat și au înscris gol după gol. S-a încheiat 36-30 pentru Universitatea Craiova, care rămâne, în continuare, invincibilă pe teren propriu.

Universitatea Craiova: Lupitu, Iovănescu, Pătru, Drugă, Luntraru, Ciorogaru, Ianăși, Gheorghiță, Neacșu, Bouros, Țiu, Budoiu, Păun, Rușeanu, Coadălată.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova are 34 de puncte, la egalitate cu liderul CSM Oradea, dar cu un meci în plus disputat.

Citeşte şi: România a ratat in extremis calificarea la turneul final

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS