17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalAdversar modest, puncte importante

Adversar modest, puncte importante

Handbaliştii Universităţii Craiova se vor duela, duminică, de la ora 12.00, în Sala „Ion Constantinescu“, din Bănie, cu formaţia Politehnica Timişoara, penultimăa clasată în campionat. Partida va conta pentru etapa a 17-a din Divizia A, seria D.

După eşecul din etapa precedentă, de pe terenul celor din Sânnicolau, elevii lui Cătălin Popescu sunt montaţi să revină la forma bună pe care au prezentat-o înainte de pauza competiţională. Bătălia pentru primul loc este, în continuare, acerbă, mai ales după înfrângerea celor de la CSM Oradea, liderul la zi, din deplasarea de pe Bega, cu CNOPJ Timişoara.

Cătălin Popescu, încrezător în echipa sa

Tehnicianul Universităţii Craiova, Cătălin Popescu, a declarat că elevii săi vor fi pregătiţi din toate punctele de vedere pentru jocul cu Timişoara. Totodată, acesta consideră că lupta pentru prima poziţie se va duce până în ultimele etape.

„Noi suntem puţin demoralizaţi după meciul de la Sânnicolau, dar sper ca până la ora meciului cu Timişoara să fim 100% mobilizaţi şi să ne impunem. Bătălia dintre primele trei echipe se va duce până în ultima etapă. Nu este nimic pierdut, mai ales că vom mai avea meciuri cu adversarele directe pe teren propriu“, a declarat Cătălin Popescu, antrenor Universitatea Craiova.

Citeşte şi: SCM Craiova, pregătită de un duel încrâncenat cu Gloria Buzău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS