Acasă Sport Handbal SCM Vâlcea îşi continuă „marşul” spre un nou titlu în Liga Naţională

SCM Vâlcea îşi continuă „marşul” spre un nou titlu în Liga Naţională

-

Echipa feminină de handbal SCM Rm. Vâlcea a obținut, duminică dimineaţă, o nouă victorie în Liga Florilor Mol. Formaţia lui Florentin Pera a trecut, în deplasare, de Dunărea Brăila, cu scorul de 31-25 (18-10), după un meci în care au condus de la început ostilitățile încă de la primul fluier.

Vâlcencele au controlat jocul și nu le-au dat nicio șansă adversarelor sale. Mireya Gonzalez a fost cea mai bună marcatoare a campioanei României, cu şapte goluri reuşite.

SCM Vâlcea: Ciucă, Batinovic, Dumanska – Zamfirescu (1), Fernandez (2), Da Silva, Badea (1), Băcăoanu (2), Norgaard (4), Trifunovic (4), Glibko (6), Florică, Elghaoui (3), Liscevic, Lopez (1), Gonzalez (7). Antrenor: Florentin Pera.

Pentru SCM Vâlcea va urma duelul de pe teren propriu cu Krim Ljubljana, din grupele principale ale Ligii Campionilor. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

Sportul, între pasiune, sacrificii și devotament

După ce săptămâna trecută am reușit un prim interviu inedit, de acasă, cu antrenorul echipei masculine de handbal a Universității Craiova, Cătălin...