17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCătălin Popescu: În proporţie de 90% am fi câştigat pe teren

Cătălin Popescu: În proporţie de 90% am fi câştigat pe teren

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova nu a mai avut nevoie de muncă fizică pentru a obţine victoria în partida cu formaţia Constantin Brâncuşi Tg. Jiu. Formaţia gorjeană a anunţat în această dimineaţă că nu se va prezenta la Craiova, în ultimul meci al anului. Partida conta pentru etapa a 14-a din Divizia A, Seria D.

Aşadar, trupei lui Cătălin Popescu i se vor adăuga trei puncte în clasament şi +10 la golaveraj, în urma neprezentării formaţiei oaspete.

„Se pare că cei de la Târgu Jiu nu s-au mai prezentat în cele din urmă. Chiar ne-am fi dorit să jucăm. În proporţie de 90% am fi câştigat pe teren. Nu ne-a picat prea bine faptul că nu vom juca, pentru că i-am ţinut pe băieţi în priză. Iernăm pe locul al doilea şi, ţinând cont de amicalele nereuşite înainte de start şi de plecări, pot spune că sunt mulţumit. Este peste aşteptările mele faptul că ne clasăm pe locul al doilea şi îi felicit pe băieţi. Pe 6 ianuarie ne vom regrupa, iar pe 26 vom disputa primul joc, pe teren propriu, cu CNOPJ Timişoara“, a declarat Cătălin Popescu, antrenorul Craiovei.

Citeşte şi: Gala Sportului Şcolar se pregăteşte să premieze cei mai buni sportivi din 2019

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS