Acasă Sport Handbal Înfrângere și în al doilea joc de la Cupa Slatinei pentru SCM...

Înfrângere și în al doilea joc de la Cupa Slatinei pentru SCM Craiova

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a pierdut și al doilea joc din cadrul turneului de la Slatina. Trupa lui Bogdan Burcea a pierdut cu 21-25 în fața formației Gloria Buzău, după ce în această dimineață cedaseră și în duelul cu HC Zalău, 23-27.

Spre deosebire de prima partidă, în care craiovencele se aflau la conducere după primele 30 de minute, duelul cu Buzău a fost mai diferit. Echilibrul s-a menținut în primele 15 minute, pentru ca apoi, gruparea buzoiană să se distanțeze la patru goluri până la pauză, scor 12-8.

În actul secund ambele formații au rulat mai multe jucătoare, iar în cele din urmă, SCM Craiova a cedat cu scorul de 21-25.

SCM Craiova: Dzhuheva, Curmenţ – Orşivschi (1 gol), Gogoşeanu, Zamfir (2), Tătar, Klikovac (4), Ţicu (10), Savu (3), Cace (1), Colac, Ion.

Pentru SCM Craiova va urma ultimul joc de la Cupa Slatinei, împotriva echipei gazdă. Partida va avea loc mâine, de la ora 12.30, în Sala Sporturilor.

Citește și: Marele Balaci va avea statuie pe esplanada stadionului

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a distrus Urgenţa cu maşina, condamnat definitiv

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pe bărbatul care a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).