19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Handbal Cristina Neagu a fost desemnată oficial cea mai bună handbalistă din 2018

Cristina Neagu a fost desemnată oficial cea mai bună handbalistă din 2018

Cristina Neagu, MVP-ul partidei dintre România şi Senegal, din grupa C a Campionatului Mondial din Japonia, a primit luni o nouă distincţie din partea Federației Internaționale de Handbal (IHF).

La pauza meciului dintre Japonia şi Congo, românca a primit trofeul care răsplătește cea mai bună jucătoare a lumii în 2018. Cristina Neagu a fost desemnată handbalista anului 2018 încă din martie, dar forul internaţional a premiat-o oficial la acest Campionat Mondial. Pe lângă trofeu, jucătoarea noastră a încasat și un premiu de zece mii de euro.

Cristina Neagu a ajuns la 800 de goluri marcate pentru România. Ea a mai fost desemnată cea mai bună handbalistă din lume în anii 2010, 2015 și 2016.

Jucătoarea de 31 de ani a condus reprezentativa noastră în semifinalele Campionatului European din 2018, pentru a treia oară în istorie.

Poate te interesează şi: Formula 1 / Hamilton s-a impus la Abu Dhabi şi şi-a adjudecat al şaselea titlu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte...

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta...

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...