10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova, victorie fără dubii în derbiul cu CSM Slatina

SCM Craiova, victorie fără dubii în derbiul cu CSM Slatina

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a spart gheața și a câștigat primul meci după trei etape în Liga Florilor. Elevele lui Bogdan Burcea au trecut în această seară de CSM Slatina cu scorul de 22-17, într-un meci restant din etapa a 8-a.

Partida din Sala Polivalentă a mers într-un singur sens pe parcursul celor 60 de minute. SCM Craiova s-a desprins la 4-0 încă din minutul 6, în timp ce slătinencele s-au întrecut în ratări. Primul gol al formației oaspete a venit abia după 11 minute de joc, iar acest lucru a îngreunat destul de mult munca trupei Victorinei Bora. La pauză, scorul a fost 12-7 în favoarea Craiovei.

Situația nu s-a schimbat nici în repriza secundă. Tot gruparea din Bănie a fost la conducerea jocului și a reușit să se desprindă decisiv pe tabelă în minutul 50, 19-10. În ultimele 10 minute, jucătoarele lui Burcea au luat piciorul de pe accelerație, s-au relaxat și nu au mai forțat pe faza ofensivă. S-a încheiat 22-17, iar SCM Craiova acumulează 12 puncte în clasament.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace, Trifunovic (6), Șelaru (6), Ion (1), Țicu (5), Orșivschi, Colac (2), Klikovac, Vizitiu (1), Zamfir (1).

CSM Slatina: Nagy, Cîrligeanu (1), Drăghici, Fulgoi, Vasiliu, A. Andrei (5), Corban (2), Popescu, Rusu, Ostase (3), Vădineanu (6), Stan, Stoicănescu, Chitacu.

Următorul joc pentru SCM Craiova va fi tot pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. Jocul este programat sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 18.00. De partea cealaltă, CSM Slatina va juca pe teren propriu cu HC Zalău, miercurea viitoare.

Vezi ce au declarat la finalul partidei Bogdan Burcea și Victorina Bora, antrenorii celor două formații!

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Nicolae Stanciu, titular pe „Camp Nou” în remiza istorică cu Barcelona

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS