3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalDerbi spectaculos în Sala „Ion Constantinescu“, dar încheiat nedecis

Derbi spectaculos în Sala „Ion Constantinescu“, dar încheiat nedecis

-

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova a încheiat la egalitate, scor 35-35, partida susţinută duminică, în Sala „Ion Constantinescu“, în compania liderului CSM Oradea. Disputa a contat pentru etapa a 6-a din Divizia A, seria D.

A fost un derbi frumos, palpitant, cu răsturnări de situaţie. Gruparea din Bănie, ocupantă a poziţiei secunde, a condus la două-trei goluri diferenţă primele 25 de minute. Oaspeţii au egalat şi chiar au intrat la cabine chiar cu un minimum avantaj, scor 17-18.

La reluare, ardelenii au fost cei au condus ostilităţile din teren, dar nu au reuşit să se desprindă la mai mult de trei goluri. Oltenii s-au ambiţionat şi au reuşit să egaleze şi chiar să preia conducerea. A urmat un cartonaş roşu pentru Ovidiu Ianăşi, cel mai bun şi mai prolific jucător al formaţiei alb-albastre. Lucrurile au redevenit favorabile oaspeţilor.

Finalul a fost foarte „încins“

Spre final, tresărirea de orgoliu a oltenilor a contat foarte mult. Au izbutit să egaleze la 35 în ultimele secunde şi ar avut chiar şansa unui contraatac decisiv. Din păcate cronometrul nu a fost oprit de la margine, aşa că secundele „moarte“ au fost în favoarea orădenilor.

Universitatea Craiova: Răzvan Lupitu, Radu Gheorghe – Paul Iovănescu (8 goluri), Mihai Păun (1), Alex Drugă (3), Vasile Luntraru (10), Ovidiu Ianăşi (6), Gabriel Ciorogaru (2), Vasile Neacşu, Marius Budoiu (3), Gabriel Ruşeanu (2), Sorin Coadălată.

CSM Oradea: Răzvan Costin, Flaviu Duma – Adrian Mihăicescu (3), Paul Oarga (4), David Munea (13), Flaviu Duma, Benjamin Szabo (7), Georgel Costea, Răzvan Radu (4), Eduard Szilaghyi, Claudiu Chiorean, Alex Potera (4).

Universitatea Craiova ocupă locul doi, cu 10 puncte, la 6 distanţă de liderul CSM Oradea. În etapa viitoare, gruparea din Bănie va juca pe terenul gorjenilor de la CSU Constantin Brâncuşi, meciul fiind programat joi, 31 octombrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce se întâmplă în creierul adolescenţilor care mănâncă junk...

O dietă bazată pe junk food poate provoca leziuni...

ȘTIRI GdS