10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova, duel cu Zalău pentru pentru primul loc

SCM Craiova, duel cu Zalău pentru pentru primul loc

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa astăzi, de la 11.00, în Sala Polivalentă, meciul programat în devans cu HC Zalău, din etapa a doua a Ligii Florilor.

„Leoaicele“ pot trece pe prima poziţie în clasament cel puţin până sâmbătă, când se vor juca restul partidelor, dacă se vor impune în meciul direct cu Zalău. Duelul cu elevele lui Gheorghe Tadici era stabilit iniţial duminică, pe 7 septembrie, dar în weekend oltencele vor disputa cele două partide cu formaţia italiană Jomi Salerno, din turul întâi preliminar al Cupei EHF.

Reamintim că trupa lui Bogdan Burcea a început noul campionat cu o victorie importantă pe terenul uneia dintre contracandidatele la podium din acest sezon, Gloria Bistriţa. A fost 24-22 (11-10) pentru craiovence, care au demonstrat că formează o echipă cu un potenţial bun.
Victoria a fost cu atât mai mare cu cât deplasarea la Bistriţa s-a realizat fără cinci jucătoare de bază, absente din diferite motive medicale: Trifunovic, Zamfir, Cace, Klikovac şi Tătar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS