21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Handbal SCM Craiova, duel cu Zalău pentru pentru primul loc

SCM Craiova, duel cu Zalău pentru pentru primul loc

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa astăzi, de la 11.00, în Sala Polivalentă, meciul programat în devans cu HC Zalău, din etapa a doua a Ligii Florilor.

„Leoaicele“ pot trece pe prima poziţie în clasament cel puţin până sâmbătă, când se vor juca restul partidelor, dacă se vor impune în meciul direct cu Zalău. Duelul cu elevele lui Gheorghe Tadici era stabilit iniţial duminică, pe 7 septembrie, dar în weekend oltencele vor disputa cele două partide cu formaţia italiană Jomi Salerno, din turul întâi preliminar al Cupei EHF.

Reamintim că trupa lui Bogdan Burcea a început noul campionat cu o victorie importantă pe terenul uneia dintre contracandidatele la podium din acest sezon, Gloria Bistriţa. A fost 24-22 (11-10) pentru craiovence, care au demonstrat că formează o echipă cu un potenţial bun.
Victoria a fost cu atât mai mare cu cât deplasarea la Bistriţa s-a realizat fără cinci jucătoare de bază, absente din diferite motive medicale: Trifunovic, Zamfir, Cace, Klikovac şi Tătar.

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.