Acasă Sport Handbal Handbaliştii Craiovei au pierdut primul meci de la Sighişoara

Handbaliştii Craiovei au pierdut primul meci de la Sighişoara

-

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova a pierdut primul meci din cadrul turneului amical „Cupa Cetăţii“ de la Sighişoara. Băieţii lui Cătălin Popescu au cedat în această seară, cu scorul de 36-31 (14-11), chiar în faţa echipei gazdă, CSM Sighişoara.

Pentru Universitatea Craiova au jucat următorii: Gheorghiţă, Lupitu, Gheorghe – Luntraru (9 goluri), Iovanescu (6), Ianăşi (5), Troancă (4), Coadălată (3), Bouros (2), Drugă (1), Ruşeanu (1), Pătru, Neacşu, Budoiu.

Următorul meci al alb-albaştrilor de la „Cupa Cetăţii“ are loc mâine, de la ora 17.00, cu CSU Suceava, iar ultimul joc este programat vineri, de la ora 10.00, cu CSM Oradea.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.