Acasă Sport Handbal Alb-albaştrii au pierdut amicalul cu Szejke Odorheiu Secuiesc

Alb-albaştrii au pierdut amicalul cu Szejke Odorheiu Secuiesc

-

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a început dezamăgitor seria partidelor amicale. Elevii lui Cătălin Popescu au pierdut categoric, scor 22-39, testul susţinut ieri seară, în deplasare, în compania formației Szejke Odorheiu Secuiesc.

Universitatea Craiova: Gheorghiță, Lupitu, Gheorghe – Ianăși (6 goluri), Troancă (5), Iovănescu (3), Luntraru (2), Rușeanu (2), Neacșu (1), Coadălată (1), Pătru (1), Budoiu (1), Drugă, Bouroș.

Gruparea din Bănie va participa începând de astăzi la „Cupa Cetății” de la Sighișoara, turneu de pregătire la startul căruia se mai află formaţia gazdă, CSM Sighişoara, CSU Suceava și CSM Oradea.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.