20 C
Craiova
joi, 25 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarius Ştefănescu a fost transferat de FCSB, de la Sepsi

Marius Ştefănescu a fost transferat de FCSB, de la Sepsi

Mijlocaşul Marius Ştefănescu a fost transferat la FCSB, de la Sepsi, la cererea jucătorului, a anunţat, vineri, formaţia covăsneană.

„Noi schimbări în lotul echipei: Marius Ştefănescu s-a transferat definitiv la FCSB. În ultima perioadă, conducerea clubului Sepsi a avut mai multe discuţii cu Marius Ştefănescu, dar jucătorul a comunicat că vrea să îşi continue cariera la FCSB, fiind evident pentru toată lumea că nu mai doreşte să rămână la Sepsi OSK. După tratative îndelungate şi luând în considerare atât interesele jucătorului, cât şi ale clubului, a fost luată decizia, de comun acord, ca drumurile noastre să se despartă. Mijlocaşul, în vârstă de 25 de ani, a sosit la Sfântu Gheorghe în vara anului 2018. Cu această ocazie, îi mulţumim lui Marius pentru evoluţiile avute în tricoul Sepsi OSK şi îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa!“, se explică într-o postare pe pagina de Facebook a covăsnenilor.

Marius Ștefănescu îmbracă tricoul roș-albastru în Olanda

La rândul său, FCSB a anunţat că jucătorul se va alătura lotului condus de Elias Charalambous în cantonamentul din Olanda.

„Bine ai venit, Marius Ştefănescu! FCSB anunţă transferul lui Marius Ştefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK. Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul şi se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Ţările de Jos. Clubul nostru îi urează Bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!“, se arată pe pagina de Facebook a campioanei.

Marius Ştefănescu a evoluat în 191 de partide şi a înscris 37 de goluri pentru Sepsi OSK.

În vârstă de 25 de ani, Ştefănescu este cotat de site-urile de specialitate la 1,7 milioane de euro. El reprezintă al treilea transfer pentru FCSB. Primii sosiți sunt Daniel Popa, de la U Cluj, şi David Kiki, ultima oară la Farul Constanţa.

Citește și: EURO 2024 așteaptă fluierul de start

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS