21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDin nou în semifinalele Ligii! Bayern Munchen, victorioasă în propriul fief cu Arsenal

Din nou în semifinalele Ligii! Bayern Munchen, victorioasă în propriul fief cu Arsenal

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Arsenal Londra cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seară, pe teren propriu, în manşa secundă a sferturilor de finală.

După 2-2 la Londra, bavarezii s-au impus pe teren propriu prin golul marcat de Joshua Kimmich (63). Astfel, Bayern a revenit în careul de aşi al competiţiei după o pauză de trei ani.

Bayern: Neuer (căpitan) – Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui (Minjae Kim, 76) – Laimer, Goretzka – Leroy Sane (Upamecano, 89), Musiala, Guerreiro – Kane. Antrenor: Thomas Tuchel.

Arsenal: Raya – B. White, W. Saliba, Gabriel, Tomiyasu (Nketiah, 86) – O˜degaard (căpitan), Jorginho (Gabriel Jesus, 67), Rice – Saka, Havertz, Martinelli (Trossard, 68). Antrenor: Mikel Arteta.

Tuchel: „Vom face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley“

La finalul duelului de miercuri, antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a declarat că echipa sa va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley.

„Am arătat o superbă performanţă a echipei. Suntem toţi foarte bucuroşi. Sunt fericit pentru staff-ul meu, pentru club, pentru echipă. Este extraordinar să câştigi în faţa unei echipe cum este Arsenal. Prima repriză a fost o partidă de şah, nimeni nu voia să-şi sacrifice o piesă sau să deschidă scorul. Dacă facem diferenţa în privinţa experienţei, aceea este în a doua repriză. Suntem mândri că suntem în semifinale. Vom face totul pentru a ne califica, pentru a încheia sezonul pe Wembley“, a spus Tuchel.

În penultimul act, Bayern Munchen o va întâlni pe Real Madrid.

Citeşte şi: Real Madrid e în semifinalele Ligii după un triumf la penaltiuri pe „Etihad“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS