14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalŞtiinţa are antrenor! Constantin Gâlcă îşi începe de azi munca la Universitatea Craiova

Ştiinţa are antrenor! Constantin Gâlcă îşi începe de azi munca la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universității Craiova. Clubul alb-albastru a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare numirea noul tehnician. Acesta va antrena în Bănie până la finele sezonului următor, iar în contract se stipulează şi o opţiune de prelungire.

„Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă! Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire. Din noul staff tehnic vor mai face parte: Dumitru Uzunea – antrenor secund Iulian Matei – antrenor secund Ciprian Pruna – preparator fizic Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem și Radomiak. Și-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României și Cupa Ligii. Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”. Mult succes!“,se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Prin semnarea acordului cu Universitatea Craiova, fostul internațional se întoarce în fotbalul românesc după aproape 9 ani.

În acest moment, Universitatea Craiova ocupă locul 3 în play-off, cu 31 de puncte, la fel ca CFR Cluj, și două peste Farul. Obiectivul imediat al lui Constantin Gâlcă va fi clasarea pe o poziție de cupe europene, adică locurile 2-3.

Citeşte şi: „U“ Craiova şi FCU, ocolite de LPF! Vezi echipa etapei a 4-a din play-off şi play-out!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS