12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | CSM Slatina bate pasul pe loc în continuare

Liga 2 | CSM Slatina bate pasul pe loc în continuare

CSM Slatina a înregistrat doar un egal, scor 1-1, în partida susținută sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Tunari, deși a avut 30 de minute superioritate numerică. Disputa a contat pentru etapa 2 din Grupa B a play-out-ului Ligii 2.

De menționat faptul că oaspeții au evoluat în inferioritate numerică din minutul 61, când Paul Mitrică a văzut direct cartonașul roșu după un fault dur asupra lui Cătălin Doman.

Culmea a făcut că primul gol a fost marcat de CS Tunari, autor fiind Atanas Trică, atacantul împrumutat de la Universitatea Craiova (’64). Oltenii au restabilit egalitatea la final, prin Denis Dragu (’90+3).

CSM Slatina: Velcu – I. Mitran, Gherghe, A. Stan, C. Toma, Doman, R. Popa, Donca, Riza, Val. Alexandru, C-tin. Radu
Rezerve: Micu – D. Marin, Mondragon, Sil. Matei, Mih. Ion, Cr. Dinu, D. Dragu, Kayondo, Leață.

În etapa viitoare, CSM Slatina va juca la Chiajna, contra Concordiei (13 aprilie, ora 11.00).

Dan Oprescu: „Este un rezultat echitabil“

Antrenorul grupării CSM Slatina, Daniel Oprescu, s-a declarat mulțumit evoluția elevilor săi.

Şi ei au ratat o ocazie mare, în prima repriză. Puteau marca şi deschide scorul mult mai repede. Poate într-un fel era mai bine, că se deschidea jocul, pentru că până la golul lor a fost un meci extrem de închis. Niciuna dintre echipe nu voia să rişte. Pentru ei, o înfrângere însemna ieşirea din calcule. Nu ştiam rezultatul de la Pandurii cu Spartac, dar mai mult ca sigur pandurii învingeau, iar campionatul era închis. Oricum este jucat, nu cred că se mai poate întâmpla ceva.

Este un rezultat echitabil. Ei au fost periculoşi la una, două faze, în prima repriză, noi am avut ocazii mari în repriza a doua, până la urmă rezultatul este echitabil. Pe noi ne avantajează, pentru că ne menţine la diferenţa de nouă puncte faţă de ei. Eu cred că ne vom îndeplini obiectivul mult mai repede decât anul trecut“, a declarat Daniel Oprescu, citat de News Flux.

Citește și: Liga 2 | Programul / rezultatele meciurilor din etapa a doua din play-off şi play-out

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS