13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Rapid | Maximii mizează pe victoria Ştiinţei

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria Ştiinţei

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, într-o partidă contând pentru etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid!

Confruntarea se anunţă extrem de disputată, ambele echipe vizând punctele care permit urmărirea liderului FCSB sau posibilitatea de a „prinde“ măcar podiumul.

GdS Sport a prefaţat acest meci al orgoliilor cu doi dintre componenţii Craiovei Maxima: Aurică Beldeanu şi Nae Ungureanu.

Aurică Beldeanu: „Am o premoniţie: batem Rapidul!“

Fostul mare fotbalist al Ştiinţei, Aurică Beldeanu, ne-a mărturisit că va merge pe victoria Universităţii Craiova. Acesta mizează pe moralul bun de care neneficiază fotbaliştii lui Ivaylo Petev după succesul cu CFR, de la Cluj. Un alt aspect menţionat de „Vulpe“ este progresul din jocul alb-albaştrilor arătat în ultimele runde din campionatul regular. Nu în ultimul rând, Beldeanu spune că un atu este publicului craiovean.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Am o premoniţie: batem Rapidul! Avem un moral bun după victoria din Gruia. Nu contează că au trecut aproape două săptămâni de atunci, starea de spirit este în continuare foarte bună. Să nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că la Cluj am avut şi şansă, dar în orice caz, în fotbal ai nevoie şi de aşa ceva. Dorinţa de victorie e mare, atât în rândul jucătorilor, cât şi al suporterilor. La ultima lor vizită aici a fost 1-1 şi scorul nu a reflectat jocul din teren. Trebuia să-i batem atunci, dar am ratat mult, aşa că trebuie să câştigăm acum. Mă bucur că revine Screciu şi sper ca şi Bancu să fie apt.

Dacă nu joacă Bancu, e o pierdere mare. Indiferent cine intră pe teren în meciul ăsta, trebuie să joace bine. Eu cred că ne impunem cu Rapid şi o să câştigăm şi cu FCSB, la Bucureşti. Dacă reuşim astea două victorii, intrăm foarte serios în lupta pentru titlu. Intrăm în horă, cum se spune.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Îmi doresc să vină cât mai mulţi suporteri la meci, să fie stadionul plin, că nu l-am mai văzut de mult timp aşa. Prin sprijinul lor, şi copiii au alt moral. Eu zic că va fi 2-1 sau 3-1.

Mi-aş dori să câştige Farul în faţa FCSB-ului şi ar fi nemaipomenit dacă Sepsi o încurcă pe CFR Cluj. Nu ştiu dacă poate, dar sper la un egal. Văd un 0-0, 1-1 la Sf. Gheorghe, iar la Farul – FCSB eu zic un 1-0 sau 2-1“, a declarat Aurică Beldeanu, pentru GdS Sport.

Nae Ungureanu: „Echipa este capabilă de lucruri frumoase“

Optimismul îl caracterizează şi pe Nae Ungureanu. „Roşu“ crede că echipa traversează o perioadă fastă, are un moral bun, este dornică şi determinată, iar cu o susţinere puternică din tribune rezultatul poate aduce bucuria la final.

„Eu cred că o să batem pe Rapid, pentru că echipa este în formă. Rapidul nu are o echipă mai bună decât a noastră şi merg pe 1 solist. Cred că ne impunem cu 2-0. Victoria de la Cluj ne-a redat încrederea. Puţini o aşteptau, trebuie să recunoaştem, dar a fost muncită şi meritată. Echipa ne-a demonstrat că este capabilă de lucruri frumoase atunci când vrea cu adevărat ceva. Sper ca băieţii accidentaţi să-şi fi revenit 100% şi să avem parte de o susţinere importantă de suporteri din tribună.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Dacă Farul va reuşi să o învingă pe FCSB e clar că se relansează lupta pentru titlu. Dacă nu, eu o văd pe FCSB campioană în mare măsură. Noi ne putem gândi la titlu doar dacă o să câştigăm cu Rapidul şi FCSB o să piardă la Constanţa, apoi să ne impunem noi în meciul direct cu FCSB. E greu, dar nu imposibil. Victoria de la Cluj ne dă speranţe şi eu sper să continuăm pe linia asta. Dacă nu, să luptăm pentru locul doi sau chiar trei. Este important să terminăm pe podium. Trebuie să ne gândim că avem şi Cupa României în faţă şi este un obiectiv realizabil.
La Sepsi – CFR Cluj văd un 0-1, iar la Farul – FCSB cred că va fi 1X“
, a declarat Nae Ungureanu, pentru GdS Sport.

Superliga

Play-off, etapa 2:
Vineri, 29 martie
 – ora 20.30: Sepsi – CFR Cluj.
Sâmbătă, 30 martie – ora 21.00: „U“ Craiova – Rapid.
Duminică, 31 martie – ora 21.00: Farul – FCSB.

Clasament: 1. FCSB 35 puncte (golaveraj 2-1), 2. „U“ Craiova 28 (2-1), 3. Rapid 28 (1-2), 4. CFR Cluj 27 (1-2), 5. Farul 25 (2-1), 6. Sepsi 22 (1-2).

Play-out, etapa 2:
Vineri, 29 martie
 – ora 17.30: FC Voluntari – Hermannstadt.
Sâmbătă, 30 martie – ora 15.45: FC Botoşani – Poli Iaşi; ora 18.00: U Cluj – UTA Arad.
Duminică, 31 martie – ora 14.00: FCU – Oţelul Galaţi.
Luni, 1 aprilie – ora 20.30: Dinamo – Petrolul.

Clasament: 1. U Cluj 24 (3-0), 2. Hermannstadt 23 (3-0), 3. UTA 23 (4-3), 4. Petrolul 21 (1-0), 5. Oţelul 20 (1-0), 6. Iaşi 17 (0-1), 7. FCU 16 (0-1), 8. Dinamo 15 (0-3), 9. Voluntari 14 (3-4), 10. Botoşani 11 (0-3).

Citeşte şi: Cristiano Bergodi şi Andrei Borza au prefaţat meciul „U“ Craiova – Rapid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS