14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDennis Man: „Sunt încrezător că la EURO vom fi cu capul sus“

Dennis Man: „Sunt încrezător că la EURO vom fi cu capul sus“

Dennis Man, marcatorul unicului gol al României în meciul amicalul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, a afirmat că este încrezător că tricolorii vor fi cu capul sus la EURO 2024. Asta chiar dacă s-a arătat dezamăgit de jocul de vineri seara, de pe Arena Naţională.

„A fost un joc cât de cât bun. Am întâlnit o echipă incomodă, care s-a apărat, dar important este că am ieşit sănătoşi de pe teren. A fost un antrenament bun. Vom încerca să ne pregătim cât mai bine pentru meciul următor.

Eu mă simt bine, am continuitate în antrenamente şi în munca pe care o fac zi de zi. Trec printr-o perioadă bună. Sunt fericit şi mă bucur că am reuşit să ajut şi în această seară echipa naţională. Sunt fericit pentru reuşita mea, mă bucur că a ieşit aşa. Nu ne-am mai întâlnit de aproximativ trei luni şi fără să vrei se vede acest aspect în jocul nostru, dar eu am încredere în băieţi. Ştiu că am colegi de valoare şi cu siguranţă se vor regla lucrurile.

Se apropie EURO şi eu sunt încrezător că vom fi acolo cu capul sus. Grupul a rămas unit. Pur şi simplu astăzi nu am făcut un meci aşa de strălucit, dar continuăm să muncim şi vom pregăti mai bine meciul următor. Mergem încrezători, ne dorim să câştigăm fiecare meci şi ne-am luptat pentru a obţine victoria“, a declarat Man, la Digi Sport.

Vrea în Serie A

Dennis Man a spus că nu îşi doreşte să plece de la Parma. Lui i-ar plăcea să joace cel puţin un an la aceeaşi echipă în Serie A.

„Eu nu îmi doresc să plec de la Parma. Vreau să joc cel puţin un an de zile cu Parma în Serie A. Oamenii au avut încredere în mine chiar şi atunci când eram accidentat şi asta mă face fericit“, a mai spus Man.

România urmează să dispute un al doilea meci de pregătire înaintea participării la EURO 2024, marți (26 martie), de la ora 21.30, pe „Wanda Metropolitano“ din Madrid, contra selecţionatei Columbiei.

Citește și: Edward Iordănescu, guraliv după prestația modestă a României cu Irlanda

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS