17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAndrei Burcă: „Trebuie să muncim mult mai mult“

Andrei Burcă: „Trebuie să muncim mult mai mult“

Fundaşul Andrei Burcă a afirmat, după partida amicală cu Irlanda de Nord, încheiată cu scorul de 1-1, vineri seara, pe Arena Naţională, că selecţionata României are foarte mult de muncit până la startul EURO 2024 din Germania.

„Suntem supăraţi că nu am reuşit să câştigăm. A fost un test benefic, pentru că trebuie să ne trezim puţin. Au trecut atâtea luni de când am jucat ultima oară contra Elveţiei, ne-am ieşit din ritm. La antrenamente a fost bine, dar trebuie să fim conştienţi că nu am făcut o partidă bună în această seară şi trebuie să muncim mult mai mult. La golul lor a fost vina întregii apărări. Nu am mai apucat să ne repliem. Probabil din această cauză ne-am precipitat puţin, apoi ei s-au apărat bine, s-au apărat în zona centrală.

În a doua repriză nu au avut nicio şansă, dar important e că noi avem de muncit, asta este concluzia. Trebuie să fim conştienţi ce partidă am făcut în această seară, pentru că am fost alţii în toamnă. Nu ştiu, parcă a intervenit ceva, trebuia să avem aşteptări mai mari de la noi în această seară“, a spus Burcă la Digi Sport.

„Trebuie să muncim foarte mult, pentru că în Germania nu te aşteaptă nimeni. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, pentru că poate am intrat un pic aşa pe vârfuri. Suntem dezamăgiţi, pentru că au venit fanii în număr mare pe stadion. Am fi vrut să obţinem un rezultat pozitiv, chiar dacă am avut posesia şi ocaziile. Nu am fost noi, trebuie să vedem lucrurile ca nişte bărbaţi, să vedem lucrurile în faţă. Trebuie să rămânem conştienţi că avem de muncit“, a mai spus Burcă.

Citește și: Edward Iordănescu, guraliv după prestația modestă a României cu Irlanda

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS