22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicolo Napoli: „Nu cred că vom ajunge la retrogradare“

Nicolo Napoli: „Nu cred că vom ajunge la retrogradare“

-

Antrenorul formaţiei FCU Craiova, Nicolo Napoli, nu a părut foarte afectat după înfrângerea suferită cu Universitatea Craiova, 1-2 în derbiul Băniei de duminică seară. Italianul consideră că fiecare echipă a făcut câte o repriză bună. Cât priveşte play-out-ul, Nicolo Napoli nu crede că echipa va juca în „hora“ retrogradării, în ciuda situaţiei din clasament. VEZI VIDEO!

„În prima repriză echipa a jucat bine. Puteam închide prima repriză cu 2-0 pentru noi, dar nu am reuşit să marcăm. În repriza a doua echipa nu a jucat bine. Au schimbat cinci jucători, au reuşit să dea goluri şi au meritat să câştige. Se întâmplă! Când joacă Mitriţă se cunoaşte, e fotbalist! Are calitate, dar nu vreau să vorbesc eu despre Mitriţă. Bauza? Este un jucător foarte bun, dar… Suporterii au fost bine, dar noi nu prea am jucat în repriza a doua, am făcut prea puţin“, a declarat Nicolo Napoli, la conferinţa de presă.

„Acum începe alt campionat pentru noi. Nu cred că vom ajunge la retrogradare. Atmosfera de la echipă e bună“, a mai spus italianul.

Citeşte şi: Ivaylo Petev: „Suntem mulțumiți și fericiți că am câștigat“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Marian Vasile de la AUR promite taxe şi...

Candidatul AUR la Primăria Craiova, Marian Vasile, a declarat,...

ȘTIRI GdS