22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru: „Vreau să remarc atitudinea“

Mihai Rotaru: „Vreau să remarc atitudinea“

Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a exultat după victoria din derbiul Băniei. Acesta şi-a lăudat jucătorii şi a vorbit şi despre aşteptările din play-off.

„E extrem de important pentru suporteri. În Craiova se trăiește altfel, foarte, foarte intens. Chiar sunt bucuros că am câștigat derbiul. În prima repriză am suferit, dar mă bucur pentru a doua repriză. Am jucat ceea ce trebuie. Vreau să remarc atitudinea. Vorbeam eu cu mine la pauză și mă gândeam că n-au cum să cedeze, că se vor bate până la final. Cîmpanu a intrat foarte bine în meci și merita un gol. Universitatea Craiova ar fi fost mai săracă fără Mitriță. Noi știm ce poate Mitriță. Ştim că e un jucător care poate decide singur meciul, dar cel mai important este că arată o atitudine pe care nu o arăta înainte, e atitudine de lider. Asta trebuie remarcat la Mitriță, atitudinea pe care o are de foarte mult timp”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Conducătorul Ştiinţei a fost pus şi pe glume. „Sper că și la Screciu (accidentat – n.r.) e ceva fără impact pentru o perioadă lungă. Este posibilitatea să fie o contractură, vom ști mai multe mâine. Noi ne luptăm la podium, asta ne-am propus. Vrem să prindem podiumul și să câștigăm Cupa României. Dacă avem două victorii, cu CFR Cluj și Rapid, suntem pe doi. Putem să visăm la titlu, dar, din păcate, a doua zi trebuie să ne trezim“.

Citeşte şi: Ivaylo Petev: „Suntem mulțumiți și fericiți că am câștigat“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS