9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCostantino: „Mereu facem greșeli“ | Măldărășanu: „Am albit!“

Costantino: „Mereu facem greșeli“ | Măldărășanu: „Am albit!“

FCU Craiova a pierdut și în deplasarea de la Sibiu, 0-1 cu Hermannstadt. La finalul partidei din etapa 27 a Superligii, tehnicianul echipei deținute de familia Mititelu, Giovanni Costantino, a fost foarte dezamăgit de rezultat și de joc, dar privește cu optimism spre viitor. Mai exact, italianul se gândește la câștigarea Cupei României și participarea în cupele europene din postura de câștigătoare de loc 7 și de baraj.

„Cred că meciul a fost echilibrat. Am avut o ocazie la final prin Albu. După această fază, Hermannstadt a marcat. Nu este ușor să vorbești despre un meci ca acesta. Nu meritam să pierdem. Rezultatul este cel mai important în fotbal. Am făcut pressing, dar este mult mai important rezultatul final. E simplu când este o eroare să marchezi. Dacă noi nu făceam acea greșeală, nu marcau. Noi mereu facem greșeli. Eu cred că noi avem în acest an prin Cupa României sau play-out mai multe posibilități pentru Europa. Cred că cu această mentalitate nu putem să câștigăm“, a declarat Giovanni Costantino, la Digi Sport.

Marius Măldărășanu: „Era păcat!“

De partea cealaltă, tehnicianul sibienilor, Marius Măldărășanu, a mărturisit că trăit cu mari emoții partida cu FCU.

Am albit la Sibiu, sezonul trecut am câștigat câteva meciuri pe final, dar am și pierdut puncte pe final. Poate atunci am fost puțin deasupra. Sezonul ăsta suntem cam pe minus la punctele pierdute pe final de joc, de data asta s-au întors. Îi felicit pe băieți, pentru că au jucat cu încredere. Când jucăm cu încredere, putem bate pe oricine. Nu sunt subiectiv, cred că meritam victoria. Asta datorită jocului, agresivitate pozitivă, nu i-am lăsat să joace, am avut șuturi la poartă… Era păcat dacă nu marcam golul victoriei.

Mă bucur pentru Fonseca, a spart gheața. Are o calitate extraordinară, dar trebuie să lucreze la agresivitate, pentru că nu poate să joace doar din gleznă. Toți cei care au intrat au venit cu un plus.

Prima repriză a fost foarte bună din punct de vedere tactic. Au ajuns la poartă doar la o lovitură liberă, când jucătorul lor a pus capul. Mai avea puțin și îl punea la nivelul solului… Nu am avut ocazii, dar am fost peste ei. Știm ce jucători cu calitate are Craiova. Dacă îi lași să joace este foarte greu. Ne-a pus probleme și terenul, am alunecat în câteva momente. Îmi felicit băieții, e o victorie meritată, chiar dacă a fost obținută pe final“, a spus Marius Măldărășanu.

Citește și: Hermannstadt – FCU 1-0 | Trupa lui Costantino a capotat și s-a depărtat de play-off

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS