14.2 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | ACSO Filiași a trecut la pas de Sporting Roșiori. Rezumat video și declarații!

Amical | ACSO Filiași a trecut la pas de Sporting Roșiori. Rezumat video și declarații!

-

ACSO Filiași s-a impus categoric, cu 4-2, în partida amicală susținută vineri, pe stadionul „Aripile“, în fața formației Sporting Roșiori. A fost o partidă controlată în totalitate de băieții lui Victor Naicu și Cosmin Fruntelată. Golurile doljenilor au fost marcate de Cosmin Calu (’3) și Alex Cioablă (’20, ’32, ’75). Teleormănenii au redus din diferență în minutele 12 și 61. VEZI VIDEO!

ACSO Filiași: Găgeatu – Calu, A. Popa, Dina, Scuturoiu – Vulpe, Duriță, Stăiculescu, Vîlcică – Rogoveanu, Cioablă. Au mai intrat: Constantinescu, Afrim – Mitulețu, Dobre, Petre, Guță, Foresti, Bambalău, S. Popa.

Acesta a fost cel de-al șaselea amical susținut de ACSO Filiași în această iarnă. Doljenii au câștigat trei dispute, 5-2 cu FCU II Craiova, 6-0 cu SCM Rm. Vâlcea și 4-2 cu Sporting Roșiori. Alte trei confruntări au fost pierdute: 2-3 cu CS Mioveni, 0-3 cu CSM Slatina și 1-3 cu CS Oltul Curtișoara.

Ultimul test din această iarnă pentru ACSO Filiași va fi cu CSO Turceni (2 martie, în deplasare).

Citește și: Ivaylo Petev și Vladimir Screciu au prefațat meciul „U“ Craiova – FC Voluntari (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Minor judecat în mai multe dosare penale, condamnat pentru...

Judecătoria Craiova a dispus internarea într-un centru de detenţie pe o perioadă de 3 ani a unui minor de 17 ani, din Craiova, recidivist, acuzat de furt calificat. În acest dosar, minorul a fost acuzat că a încercat să fure dintr-un magazin şi a sustras două maşini de tuns dintr-o frizerie. Numai în 2023, acelaşi minor a fost deferit justiţiei în alte şase dosare penale. În toate dosarele este acuzat de comiterea a zeci de infracţiuni de furt calificat, cele mai multe fiind spargeri de autoturisme şi magazine.

ȘTIRI GdS