12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMohamed Salah, ofertat cu un salariu de 85 de milioane de euro pe an

Mohamed Salah, ofertat cu un salariu de 85 de milioane de euro pe an

Mohamed Salah ar putea fi protagonistul unui transfer spectaculos în vara acestui an. Potrivit informațiilor publicate de mai multe surse din Anglia, Salah este dorit în continuare de echipa Al-Ittihad din Arabia Saudită.

Saudiții l-au dorit pe Salah și în vara anului trecut, când au făcut o ofertă concretă în valoare de 175 de milioane de euro. Atunci, Liverpool a refuzat, însă Salah va intra în vară în ultimul an de contract și nu dă semne că își dorește să prelungească înțelegerea. În aceste condiții, Al-Ittihad dorește să revină cu o nouă ofertă pentru Salah.

Aceasta va fi îmbunătățită și este estimată la 235 de milioane de euro, ceea ce l-ar face pe Salah cel mai scump jucător din istoria fotbalului, urmând să doboare recordul stabilit de Neymar în 2017, când a fost cumpărat de PSG cu 222 de milioane de euro de la FC Barcelona.

În plus, pentru a-l convinge pe Salah să accepte oferta, Al-Ittihad îi va oferi lui Salah un salariu de 85 de milioane de euro net pe sezon. În cei patru ani de contract, fotbalistul egiptean ar urma să încaseze 235 de milioane de euro doar din salarii, la care se adaugă și alte bonusuri.

„Mohamed Salah pleacă 100% în vară. Indiferent de ce se întâmplă până atunci. Va merge în Arabia Saudită și sper că Liverpool va încasa o sumă imensă în schimbul său, pentru a transfera câțiva jucători buni. Salah va trăi ca un rege în Arabia Saudită”, a declarat Mark Lawrenson, fost mare jucător la Liverpool.

Cum văd casele de pariuri transferul lui Salah

Subiectul transferului lui Salah face ocolul presei internaționale, astfel că nu e de mirare că este prezent și pe platformele de pariuri online. Inclusiv la agențiile online din țara noastră se poate miza pe o mutare a lui Salah, iar cotele arata astfel (la momentul realizării acestui material):

  • Transfer la oricare club din Arabia Saudită – cota 2.75
  • Transfer la PSG – cota 17.00
  • Transfer la Real Madrid – cota 17.00
  • Transfer la FC Barcelona – cota 26.00
  • Transfer la Bayern München – cota 26.00

Liverpool i-a găsit deja înlocuitor lui Salah

Conform informațiilor publicate de presa din Anglia, Liverpool pregătește terenul pentru plecarea lui Mohamed Salah și i-a găsit deja un înlocuitor. Este vorba despre Federico Chiesa, un jucător în vârstă de 26 de ani legitimat la Juventus Torino. El a dat 6 goluri și 2 pase decisive în meciurile din acest sezon și evoluează pe același post ca Salah.

Juventus l-a cumpărat pe Chiesa în 2022 cu 60 de milioane de euro, astfel că acum Liverpool va trebui să achite o sumă considerabilă pentru a-l aduce pe Anfield Road.

Mohamed Salah a ajuns în 2017 la Liverpool

Mohamed Salah s-a transferat la Liverpool în 2017 și a devenit unul dintre cei mai buni jucători din istoria „cormoranilor”. A fost golgheterul echipei în ultimii ani, iar în Premier League a marcat până acum 152 de goluri numai pentru Liverpool. Anterior, Salah a mai jucat în Europa la FC Basel, Chelsea, Fiorentina și AS Roma. Fără niciun dubiu, cea mai bună perioadă a trăit-o însă la Liverpool, unde și-a câștigat statutul de legendă.

Echipa britanică a plătit 42 de milioane de euro pentru a-l cumpăra de la AS Roma, iar banii au fost investiți cu cap. Dincolo de evoluțiile excelente pe care Salah le-a avut în ultimii ani, el va fi vândut cu un profit considerabil. Totuși, după plecarea lui Jurgen Klopp din vară, pierderea lui Salah ar fi o nouă lovitură pe care Liverpool ar primi-o.

Cotele pot suferi modificări în orice moment. Sursa foto deviantart.com

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS