20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu l-a tras de „urechi“ pe Nicușor Bancu

Sorin Cârțu l-a tras de „urechi“ pe Nicușor Bancu

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a devenit tot mai vocal în apariţiile sale din presă de când a părăsit gruparea din Bănie. Cum parcursul Ştiinţei a fost oscilant şi declaraţiile acestuia au fost acide. Ultimul jucător luat în colimator de „Sorinaccio“ a fost Nicuşor Bancu, pe care l-a taxat pentru evoluţia din partida cu U Cluj.

„M-am uitat și la Bancu… Este jucătorul nostru numărul 1. Este cel mai important și bun jucător, da’ nu poți să fii cu capul atât de mare în timpul unui joc. Să te expui atât de mult și la niște greșeli personale și să nu ai o atitudine de lider, așa cum te percepe toată lumea și cum te vrem să fii la echipa asta. Să te impui asupra lor și să faci un echilibru în ceea ce înseamnă prestația acestor jucători. La ceea ce se întâmplă, sunt șapte etape din care am luat șase puncte. Din aste șapte etape, patru s-au jucat acasă. Deci patru ai jucat acasă și trei în deplasare și acasă nu am câștigat niciun meci”, a tunat Sorin Cârțu, într-o emisiune tv la Fanatik.

„Nu îl înţeleg“

În continuare, Sorin Cârțu i-a oferit un sfat lui Nicușor Bancu. A făcut praf jocul echipei din trei cuvinte, lovind în Ivalylo Petev.

„Nu îl înțeleg cum nu poate să se impună în fața lor. Şi ca echipier, și ca prieten, și ca valoare! Bă sunt peste voi, ascultați-mă. Să nu mai spun ceea ce arată echipa asta, cum era în ultimele minute… Eram sigur când a ieșit Houri că s-a pierdut total din ce a însemnat dinamica ofensivă a echipei noastre“, a punctat Sorin Cârţu.

În ultimele 7 partide din Superligă, Universitatea Craiova a înregistrat o victorie, trei egaluri și trei înfrângeri. Ştiinţa ocupă locul 4 în clasament, cu 38 de puncte. În etapa viitoare va evolua pe terenul formaţiei FC Botoşani (duminică, ora 17.15).

Citeşte şi: Ivaylo Petev, mulțumit de jocul echipei în ciuda semieșecului cu U Cluj (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS