13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaurențiu Reghecampf și Bogdan Merișanu, scoateți banii!

Laurențiu Reghecampf și Bogdan Merișanu, scoateți banii!

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu-și poate vedea de treabă la gruparea saudită Al-Tai. „Reghe“ a fost sancţionat Comisia de Disciplină a FRF cu interzicerea desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la plata sumei de 200.000 de euro către fostul său club, Universitatea Craiova.

„Creditor – U Craiova 1948 Club Sportiv SA Debitor – Reghecampf Laurenţiu – Executare drepturi financiare – Admite sesizarea. În temeiul art. 85.3.a din RD, sancţionarea debitorului Reghecampf Laurenţiu cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligaţiilor stabilite prin Hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net şi 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani“, se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al FRF.

Și Bogdan Merişanu, preparator fizic în staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf, a fost la rândul său sancţionat la fel. El va trebui însă să achite Științei o sumă mai mică, de 100.000 euro net şi 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani.

N-au respectat contractul și acum plătesc

Laurenţiu Reghecampf a fost instalat la conducerea tehnică a formaţiei Universitatea Craiova, în al doilea său mandat, în 26 iulie 2023. A părăsit clubul la 18 septembrie 2023 pentru a semna cu gruparea saudită Al-Tai.

Conducerea Universităţii Craiova a deschis la acel moment un litigiu la comisiile FRF susţinând că Reghecampf a denunţat unilateral contractul.

„La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurenţiu Reghecampf şi unul dintre membrii staff-ului său tehnic au denunţat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă“, se menţiona în comunicatul clubului Universitatea Craiova din toamna anului precedent.

Citește și: Sepsi – „U“ Craiova | Petev şi Zajkov speră ca echipa să pună punct nereuşitelor (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS