16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | Universitatea Craiova a remizat şi cu Slovacko, dar a jucat bine

Amical | Universitatea Craiova a remizat şi cu Slovacko, dar a jucat bine

Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, în partida amicală susţinută duminică seară, la „Regnum Carya“ din Belek, cu FC Slovacko, ocupanta locului 4 în prima ligă din Cehia. Acesta a fost cel de-al doilea test susţinut de olteni în cadrul stagiului de pregătire din Antalya. În primul joc de pe pământ turcesc, Ştiinţa a remizat, 1-1, cu Greifwalder, o echipă din liga a 4-a germană.

Delegaţia Universităţii Craiova va încheia luni diminează cantonamentul din Antalya. Ştiinţa va reveni în Bănie cu un charter în jurul prânzului.

„Leii“ s-au mişcat bine cu Slovacko

Alb-albaştrii au deschis scorul rapid, prin Ştefan Baiaram (’14). A fost o acţiune frumoasă purtată pe stânga, o combinaţie frumoasă între Andrei Ivan şi Nicuşor Bancu, ultimul pasându-i decisiv lui Baiaram, care a înscris cu un şut de la 7 metri.

Până la pauză, Ştiinţa a mai avut o bară a lui Andrei Ivan (’29), o ratare de singur cu portarul a lui Căpăţînă (’31), o reluare frumoasă a lui Koljic (’37) şi un şut al lui Creţu puţin pe lângă poartă (’43).

Cehii au restabilit egalitatea prin Michal Travnik, cu un şut de la 17 metri, la colţul din stânga al porţii (’39).

Maldonado s-a descurcat excelent

La reluare, o mare ocazie de gol a fost irosită de Ştefan Baiaram, care a primit o pasă genială de la Markovic, dar nu a ştiut să profite şi l-a făcut remarcat pe portarul advers (’68).

La scurt timp şi Lyes Houri l-a încercat pe portar cu o torpilă de la 16 metri, dar acesta a acordat corner, apoi tot el a rezolvat faza (’71).

În repriza secundă a debutat la Universitatea Craiova şi ultimul sosit, Denil Maldonado. Fundaşul hondurian a făcut o partidă bună, el trecându-şi în cont şi un şut frumos, de la distanţă.

De menţionat faptul că Alex Mitriţă a fost menajat la acest joc, dar nu este accidentat. În tot acest timp, Vladimir Screciu s-a antrenat separat.

Un alt amănunt este că o delegaţie a FCSB a asistat la amicalul Ştiinţei de duminică seară.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Soiri (’59, Vlădoiu), Zajkov (’59, Maldonado), Badelj (’46, R. Silva), Bancu – Crețu, Houri (’77, Danciu), Căpățînă (’59, Mateiu) – Baiaram, Koljic (’59, Markovic), Ivan (’76, Işfan).
Rezerve neutilizate: Lazar – Tomasec, Benga, Lăpădătescu, Trică, Gașpar, Bană, Barbu.

FC Slovacko: Bartos – Srubek, Vecheta, Travnik, Petrzela, Havlik, Juroska, Cicilia, Danicek, Heca, Sinyavskiv.
Rezerve: Kadlec, Hofmann, Holzner, Kudela, Kohut, Blahut, Mihalik, Kim, Kalabiska, Holasek, Reinberk, Kvasina, Frystak, Urban.

Pentru Universitatea Craiova urmează o pregătire pe plan local, până la meciul cu Farul Constanţa. Disputa cu dobrogenii va avea loc duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din cadrul etapei 22 a Superligii.

Citeşte şi: Amical | FCU Craiova a pierdut categoric testul cu Poli Iaşi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS