22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBayern Munchen va organiza o ceremonie în onoarea lui Franz Beckenbauer

Bayern Munchen va organiza o ceremonie în onoarea lui Franz Beckenbauer

Clubul german FC Bayern Munchen va organiza vineri, 19 ianuarie, o ceremonie de comemorare a legendarului Franz Beckenbauer. Aceasta va avea loc pe „Allianz Arena“.

„Prieteni şi colegi din sportul naţional şi internaţional, din lumea culturii şi politicii, precum şi toţi fanii din marea familie a fotbalului“ sunt invitaţi să îşi ia adio de la „Kaiser“, pe 19 ianuarie, cu începere de la ora locală 15.00 (16.00, ora României).

Fostul mare fotbalist, antrenor şi conducător german Franz Beckenbauer s-a stins, duminică, la vârsta de 78 de ani, în mijlocul familiei.

Bayern l-a omagiat pe Kaiser Franz şi la antrenamentul marţi. Antrenorul Thomas Tuchel şi jucătorii au pozat alături de un tricou pe care scria „Danke Franz“ (Mulţumim Franz) şi cu tricoul pe care Beckenbauer l-a purtat în 1965. Allianz Arena a fost iluminată cu acelaşi mesaj. Acest lucru se va repeta şi în serile următoare, potrivit clubului.

Reprezentanţii lui Bayern vor semna, astăzi, în cartea de condoleanţe a Guvernului Bavariei, împreună cu prim-ministrul landului, Markus Soeder.

Citeşte şi: Universitatea Craiova a oficializat cooptarea lui Denil Maldonado

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS