12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdrian Rus l-a pus în așteptare pe Mihai Rotaru

Adrian Rus l-a pus în așteptare pe Mihai Rotaru

Universitatea Craiova s-a despărțit în această iarnă de câțiva jucători, iar conducătorii olteni caută să-i înlocuiască cu alții mai valoroși. Principalul negociator al Științei este finanțatorul Mihai Rotaru, iar acesta este preocupat în mare măsură să găsească un fundaș central. Discuții sunt cu mai mulți jucători, printre care și cu Adrian Rus. Internaționalul român se află sub contract cu Pafos și a confirmat interesul oltenilor, dar a punctat că sunt și alte oferte pe care le analizează.

„Într-adevăr, sunt discuții, dar încă nu știu. N-am luat nicio decizie. Aici, la noi, s-au schimbat directorul sportiv și managementul. Impresarul meu are mai multe detalii. Ceva sigur nu e. Țin cont de această ofertă (de la Universitatea Craiova – n.r.) și vedem unde o să fie mai bine pentru mine. E și chestia că sunt împrumutat, trebuie să discute și cu cei de la Pisa. Doar impresarul meu știe. Nu m-am ocupat, pentru că, dacă mă duc eu la club să vorbesc, cad eu ca fiind cel rău, dacă nu se rezolvă transferul. Încă există discuții cu Universitatea Craiova, dar sunt și alte oferte“, a declarat Adrian Rus, pentru playsport.ro.

„Cu echipa de care aparținea ne-am înțeles“

Mihai Rotaru a admis că negocierile cu Pisa au decurs bine, dar că oficialii lui Pafos nu sunt dispuși să-l cedeze pe Adrian Rus în Bănie.

Am avut o discuție și cu un român, dar am avut problema echipei la care e împrumutat. Cu echipa de care aparținea ne-am înțeles, nu a fost problemă, dar echipa la care era împrumutat nu a vrut să-l dea. Este jucător de națională, fundaș central“, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Originar din Satu Mare, Adrian Rus (27 ani, 1.88 metri) are 19 meciuri la echipa națională și o cotă de piață de 700 de mii de euro.

Citește și: Universitatea Craiova a intrat în „pâine“, în Antalya (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS