16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlex Creţu: „Trebuie să ne pregătim foarte bine“. Vezi cum arată lotul pentru Antalya!

Alex Creţu: „Trebuie să ne pregătim foarte bine“. Vezi cum arată lotul pentru Antalya!

-

Universitatea Craiova s-a reunit în această dimineaţă şi a reluat pregătirile pentru partea a doua a campionatului. Ştiinţa se va pune la punct fizic şi va regla jocul în Antalya, într-un stagiu care va începe în această seară şi se va încheia pe 14 ianuarie.

Despre reluarea pregătirii şi despre obiective a vorbit Alex Creţu. Mijlocaşul a subliniat ideea că un start bun de 2024 depinde în mare măsură de modul cum se vor pregăti alb-albaştri pe pământ turcesc. VEZI VIDEO!

Lotul Universităţii Craiova pentru stagiul din Antalya îi cuprinde pe următorii:

portari: Laurenţiu Popescu, David Lazar, Matei Goga;
fundaşi: Nicuşor Bancu, Pyry Soiri, Ştefan Vlădoiu, Florin Gaşpar, Vladimir Screciu, Juraj Badelj, Gjoko Zajkov, Raul Silva, Karlo Tomaşec, Denis Benga;
mijlocaşi: Alexandru Creţu, Ştefan Baiaram, Alexandru Mateiu, Mihai Căpăţână, Marian Danciu, Alexandru Işfan, Lyes Houri, Robert Lăpădătescu;
atacanţi: Alexandru Mitriţă, Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jovan Markovic, Atanas Trică, David Barbu, Ştefan Bană.

Sunt cinci plecări de la echipă

S-a renunţat la serviciile lui Jasmin Kurtic, Ante Roguljic şi Jean Baptiste Mendy, în timp ce tânărul mijlocaş David Sala a fost împrumutat până în vară la divizionara secundă CS Tunari. Un alt jucător care a încheiat conturile cu Ştiinţa este Florin Borţa. Acestuia i-a expirat contractul şi a devenit liber de contract.

În Antalya nu se va regăsi nici fundaşul stânga Basilio Ndong. El va participa cu Guineea Ecuatorială la Cupa Africii pe Naţiuni.

În fine, Ştiinţa va susţine în Antalya un amical contra formaţiei FC Slovacko, ocupanta locului 4 în prima ligă din Cehia. Acest joc este programat pe 14 ianuarie şi va fi urmat de revenirea în ţară. Până atunci alb-albaştrii vor mai susţine cel puţin un joc de verificare, dar numele adversarei va fianunţat pe parcurs.

Citeşte şi: Nicuşor Bancu: „Trebuie să fim mai concentraţi pe faza de apărare“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Actorul Florin Piersic, internat la Terapie Intensivă după ce...

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani,...

ȘTIRI GdS