14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdrian Mutu a fost demis de Neftci Baku

Adrian Mutu a fost demis de Neftci Baku

Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui Neftci Baku, a anunţat clubul duminică. Informația a fost livrată la puţin timp după victoria obţinută, scor 2-0, de pe teren propriu, în faţa echipei Kapaz. Confruntarea a contat pentru etapa a 18-a din campionatul Azerbaidjanului, informează Agerpres.

„Contractul dintre Neftci PFK şi Adrian Mutu a fost reziliat de comun acord. Neftci PFK îi mulţumeşte lui Adrian Mutu pentru colaborare, pentru munca asiduă şi îi urează succes în activităţile sale viitoare. Totodată, clubul îi transmite cele mai profunde condoleanţe lui Adrian Mutu pentru moartea mamei sale.
Neftci PFK, care luptă în prezent pentru rezultate bune în campionat şi în Cupa Azerbaidjanului, face apel la toţi fanii săi să susţină echipa şi să se unească strâns în jurul ei
“, se arată în comunicatul grupării din Baku.

Locul 3 pentru Neftci sub comanda lui Adrian Mutu

Adrian Mutu a semnat în luna iulie un contract pe doi ani cu Neftci Baku. Aceasta a încheiat pe locul 3 ultima ediţie a campionatului Azerbaidjanului. Și în prezent de află tot pe locul 3, cu 28 de puncte. Primele două poziții sunt ocupate de Qarabag, cu 41 de puncte, și Zira, cu 29.

Înainte de a veni la Neftci, Mutu a fost antrenor la FC Rapid, pe care o antrena din martie 2022.

În august, gruparea azeră a fost eliminată de Beşiktaş Istanbul în turul 3 preliminar al Europa Conference League.

Neftci Baku a fost pregătită în sezonul trecut de un alt român, Laurenţiu Reghecampf. În afară de clasarea pe ultima treaptă a podiumului, echipa a disputat finala Cupei Azerbaidjanului.

După despărşirea de Adrian Mutu, Neftci a oficializat numirea antrenorului muntenegrean Miodrag Bozovic.

Citește și: Urările alb-albaștrilor pentru fanii Științei (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS