14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCu Iaşi, ieşiţi cu punctele!

Cu Iaşi, ieşiţi cu punctele!

Universitatea Craiova o va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Poli Iaşi. Partida contează pentru etapa a 20-a din Superligă şi va fi arbitrată de Horia Mladinovici (București). Acesta va fi ajutat de asistenții Mihăiță Necula (București) și Ionuț Marius Bobe (București). Al patrulea oficial va fi Valentin Porumbel (Oltenița).

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Poli Iași!

VAR-ul va fi asigurat de Ovidiu Hațegan și Mircea Ardelean (ambii din Arad).

Observator CCA a fost numit Adrian Vidan (București). LPF l-a indicat supervizor pe Florin Bătrânu (Timișoara).

Disputa din Bănie a fost prefaţată de antrenorul Ştiinţei, Ivaylo Petev, şi atacantul Elvir Koljic. Cei doi s-au arătat optimişti în privinţa destinaţiei celor trei puncte, ambii fiind convinşi că îşi vor lua la revedere de la publicul craiovean pe 2023 cu o victorie.

Petev: „Cred că putem termina anul pe locul doi“

Tehnicianul Ştiinţei, Ivaylo Petev, ştie că pe alb-albaştri nu-i aşteaptă un meci uşor, dar crede că echipa sa este pregătită să facă un meci bun şi să se revanşeze pentru eşecul de la Sibiu.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Este un meci în care trebuie să facem tot posibilul ca să câştigăm. Fiecare jucător trebuie să se revanşeze pentru înfrângerea din runda trecută. Trebuie să găsim soluţiile unui joc bun, să luptăm pentru cele trei puncte. Cel mai bun lucru la fotbal este că în fiecare săptămână poţi să repari ce nu merge. Noi acum trebuie să reparăm. Bineînţeles că nu a fost plăcut, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să învăţăm lecţia din meciul trecut şi să arătăm mai bine.

E foarte clar că nu putem să câştigăm toate meciurile. Nici cluburile mari nu reuşesc acest lucru. Trebuie să ne analizăm munca, să jucăm cu o energie bună şi, bineînţeles, să câştigăm. Săptămâna de lucru a fost normală, dar să fiţi siguri că nici jucătorii nu s-au simţit bine după eşecul de la Sibiu şi spun încă o dată că trebuie să ne revanşăm faţă de suporteri în meciul cu Iaşi. Totul depinde de noi. Eu sper şi cred că putem termina anul pe locul doi. Trebuie să luptăm ca să se îndeplinească acest lucru“, a spus antrenorul.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Acesta a lămurit şi absenţa francezului Lyes Houri de la ultimele partide: „Houri a avut probleme medicale în ultimele două săptămâni, dar în ultimele trei zile s-a antrenat cu noi şi sper să o faacă şi mâine (vineri – n.r.)“.

Întrebat ce părere şi-a format despre campionatul românesc şi despre arbitraj, Ivaylo Petev a spus: „Ştiu un singur lucru: nu este niciun meci uşor! Asta este bine pentru fotbal, pentru că în fiecare meci trebuie să dăm 100% şi astfel să progresăm. Sincer să vă spun, nu ştiu de ce am primit cartonaşul galben la Sibiu. Ştiu că reacţionez câteodată mai ciudat, dar nu fac nimănui nimic“.

Koljic: „În curând o să fiu cel mai bun!“

La rândul său, atacantul Elvir Koljic a declarat că se bucură că a revenit şi promite să-şi ajute echipa cu multe goluri.

„Cu siguranţă ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă bună, bine organizată, cu un antrenor bun. Dar dacă noi suntem 100% concentraţi şi punem în practică ceea ce lucrăm la antrenamente nu cred că se pune problema unde vor ajunge cele trei puncte.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Sunt foarte bine acum. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, pentru că nu am traversat o perioadă uşoară. Da, este adevărat că meciul cu Iaşi îmi aduce aminte de acea fractură, dar a trecut destul timp şi trebuie să merg mai departe. Acum intru pe teren şi dau tot ce pot ca să-mi ajut echipa. Sigur că le sunt dator şi suporterilor. Este important pentru mine că am trecut peste necazuri. Îmi doresc să fiu sănătos şi cred că în curând o să fiu cel mai bun. Sper să fie anul meu sau şi mai bine să fie anul nostru“, a declarat Koljic.

Superliga, etapa 20

Vineri, 15 decembrie:
FC Voluntari – FCU Craiova 0-1
Petrolul Ploieşti – Rapid 0-0

Sâmbătă, 16 decembrie:
ora 14.00: UTA Arad – Farul Constanţa
ora 17.00: „U“ Craiova – Poli Iaşi
ora 20.00: FCSB – AFC Hermannstadt

Duminică, 17 decembrie:
ora 15.00: U Cluj – Oţelul Galaţi
ora 21.00: Sepsi – CFR Cluj

Luni, 18 decembrie:
ora 20.00: FC Botoşani – Dinamo

Clasament:

1.FCSB 38 puncte (golaveraj 32-19)
2.CFR Cluj 33 (32-19)
3.Rapid 32 (34-22)
4.„U“ Craiova 32 (27-19)
5.U Cluj 29 (28-26)
6.Hermannstadt 28 (26-19)
7.Farul 28 (30-31)
8.Petrolul 27 (22-20)
9.Sepsi 26 (24-23)
10.FCU 24 (31-33)
11.Voluntari 24 (26-33)
12.Oţelul 23 (21-20)
13.Iaşi 22 (22-26)
14.UTA 22 (21-26)
15.Dinamo 10 (10-31)
16.Botoşani 9 (18-37)

Citeşte şi: Sportivii a trei cluburi tari din Craiova și-au dat mâna pentru o nouă cauză nobilă (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS