25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIsrael – România | Radu Drăguşin: „Vom da totul pe teren!“

Israel – România | Radu Drăguşin: „Vom da totul pe teren!“

Fundașul Radu Drăguşin a declarat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Israel toţi jucătorii echipei naţionale a României vor da maximum pe teren pentru a obţine calificarea la EURO 2024 şi a-i face pe suporteri fericiţi.

„Ar fi un lucru incredibil pentru toată România să ne calificăm la EURO. Noi pentru asta jucăm, pentru a aduce bucurie oamenilor. Bineînţeles că este presiune când o ţară întreagă se va uita la tine şi tu ai posibilitatea de a face ceva atât de important precum calificarea la EURO. Dar noi suntem obişnuiţi cu presiunea, jucăm de atâta timp cu ea. Multă lume îşi doreşte să reuşim această calificare. Mesajul nostru pentru români este să fie siguri că vom da totul mâine pe teren! Sperăm ca la sfârşit toată lumea să fie fericită“, a afirmat Drăguşin, citat de Agerpres.

„Am analizat jucătorii ofensivi ai celor din Israel. Cred că ne pot pune probleme pe spaţiile dintre linii, pentru că sunt jucători foarte mobili şi tehnici. Dar noi ne vom lua toate măsurile pentru a-i opri. Cu siguranţă faptul că nu pierdem şi avem cea mai bună defensivă din grupă ne dă încredere. Sperăm ca această calificare să fie începutul unei generaţii care poate avea rezultate şi care să ducă România pe cele mai înalte scene ale Europei. România trebuie să joace un meci în care să se califice. Toţi suntem încrezători, ne-am pregătit foarte bine, ştim ce vrem şi ce trebuie să facem. Echipa este foarte motivată“, a adăugat fotbalistul lui Genoa.

Grupa I preliminară:

Etapa 9 | sâmbătă, 18 noiembrie – ora 19.00: Belarus – Andorra; ora 21.45: Israel – România, Elveția – Kosovo.

Etapa 10 (ultima) | marţi, 21 noiembrie – ora 21.45: România – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus.

Clasament: 1. Elveţia 16 puncte (golaveraj 21-9), 2. România 16 (13-4), 3. Israel 12 (8-9), 4. Kosovo 10 (9-8), 5. Belarus 6 (7-14), 6. Andorra 2 (3-17).

Primele două clasate la finalul preliminariilor se califică la EURO 2024, găzduit de Germania.

Citește și: Preliminarii Euro 2025 | România U21 a surclasat Albania U21. Marian Danciu, printre marcatori!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS