14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru anunță venirea lui Petev! „Vrem să reconstruim costumul de la zero!“

Mihai Rotaru anunță venirea lui Petev! „Vrem să reconstruim costumul de la zero!“

Forma extrem de slabă a echipei de după „fuga“ lui Laurențiu Reghecampf la Al-Taee l-a determinat pe finanțatorul Universității Craiova să caute un antrenor capabil să redreseze corabia. Mihai Rotaru l-a „ochit“ pe Ivaylo Petev, fost selecționer al Bulgariei și al Bosniei și antrenor cu rezultate remarcabile la Ludogorets. Acesta a fost prezent sâmbătă seară pe stadionul „Ion Oblemenco“, la derbiul Universitatea – FCU 1-1, iar Mihai Rotaru a admis că Petev va semna în curând cu Știința. 

„Există această probabilitate ca de marți să avem alt antrenor. Până nu semnez contractul nu pot să spun că e X, Y, Z. Este pe primul loc (n.r. Petev), discuțiile au fost purtate, avem o înțelegere. De marți sperăm să oficializăm. Contract trei ani de zile. El a construit Ludogoreț de la zero, a luat-o din liga a 2-a și a dus-o în UCL. Dacă vrem să schimbăm din termen lung, nu putem pe termen scurt.

Trebuie să schimbăm ceva în ceea ce înseamnă clubul Universitatea Craiova.

Da, suntem pe 4, la 3 puncte de podium, chiar dacă Rapid are meci mai puțin disputat. Vrem mult mai mult! Credem că se poate mult mai mult. Se impune o regândire a conceptului, a organigramei, la cel mai mic detaliu. Am discutat cu el săptămâna trecută, aseară până la 3 dimineața.

Eu am nevoie de manager. Antrenori sunt 5 milioane în lumea asta, care pot să-ți antreneze 25 de băieți. Eu am nevoie de manager, cel care poate să conducă clubul, nu doar să antreneze 11 jucători titulari. Da, el a câștigat Liga Națiunilor Grupa B. Suntem într-un moment prost, nu vrem să cârpim. Vrem să reconstruim costumul de la zero! Discutăm de marți în colo. Papură e în club, dar nu la prima echipă“, a declarat Rotaru, citat de Fanatik.

Citește și: Universitatea Craiova – FCU 1-1 / Derbi nedecis. Un punct a rămas în iarbă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS