20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDragoș Bon și Vladimir Screciu au prefațat derbiul Universitatea Craiova – FCU (VIDEO)

Dragoș Bon și Vladimir Screciu au prefațat derbiul Universitatea Craiova – FCU (VIDEO)

-

Universitatea Craiova și FCU se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21.15, pe stadionul „Ion Oblemenco“, într-o partidă contând pentru etapa 15, ultima din campionatul regular al Superligii.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu U Craiova 1948!

Disputa din Bănie va fi arbitrată de Radu Petrescu (București), ajutat de asistenții Mircea Grigoriu (București), respectiv Mihai Marica (Bistrița). Al patrulea oficial va fi Ionuț Coza (Cernica). VAR-ul va fi asigurat de Rareș Vidican (Satu Mare) și Doru Lucaciu (Cluj).

Observaror din partea CCA va fi Cornel Fecioru (București). LPF l-a desemnat supervizor pe Iuliuss Nemțanu (Ghermănești).

Despre acest duel extrem de important au vorbit astăzi antrenorul secund Dragoș Bon și mijlocașul Vladimir Screciu. VEZI VIDEO!

Dragoș Bon: „Avem un lot valoros. Suntem liniștiți“

Antrenorul secund al Științei, Dragoș Bon, a declarat că punctele puse în joc sunt foarte importante. El a admis că o victorie ar însemna enorm și din punct de vedere moral, ținând cont de rivalitate, și crede că alb-albaștrii au un plus de valoare față de adversari.

„Suntem liniștiți, pentru că venim după o victorie importantă în fața celor de la UTA și asta ne dă moral. Am putut să pregătim în liniște partida împotriva rivalilor noștri din oraș. Nu este o presiune că jucăm pe teren propriu. Este o mare dorință și determinare să facem o partidă bună și să câștigăm cele trei puncte. Ar fi extraordinar să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte, ne-ar ajuta și pe viitor. Consider că avem un lot valoros şi dacă jucătorii vor fi capacitaţi sută la sută, valoarea poate face diferenţa.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Îmi doresc să fie un stadion plin, pentru că avem nevoie de aportul fanilor, şi să oferim un spectacol aşa cum lumea îşi doreşte. E obligatorie victoria pentru noi. Eu îmi doresc să fim în play-off şi să ne batem pentru obiectivele noastre, restul nu mă interesează.

Ștefan Baiaram și Florin Borța nu se pregătesc cu echipa. Koljic este în lot, nu a fost cu noi în ultima perioadă, pentru că avea nişte oscilaţii în pregătire, din cauza accidentărilor. Lazar va face parte din lot, după ultimele investigații, nu are nimic grav“, a declarat Dragoș Bon. 

Meci special, dar fără prime speciale

Din rândul jucătorilor Universității Craiova, Vladimir Screciu, a subliniat ideea că într-un astfel de meci nu contează primele și că victoria este obligatorie.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Este un meci important pentru noi şi pentru suporterii Universităţii Craiova. Vă asigur că o să dăm 100% şi că o să încercăm să-i facem fericiţi. Nu ştiu dacă suntem favoriţi, dar am fost favoriţi şi cu Rapid şi Petrolul şi am pierdut. Favoriţi vor fi cei care vor fi mai ambiţioşi şi mai determinaţi. Este un derbi local şi vrem să ne îndeplinim obiectivul de a câştiga. Presiunea este constructivă. Sperăm să fie fanii în număr mare lângă noi, pentru că avem nevoie de ei, să ne dea acel boost de care avem nevoie. Este un meci care exprimă multe orgolii. Fotbalul este frumos cu stadionul plin, ne dă o energie în plus acest lucru.

Victoria din Cupă ne dă un moral foarte bun, gândul nostru este la cele 3 puncte.

Nu are importanţă cu cine jucăm, este ultimul meci din tur şi avem nevoie de victorie. De la an la an, echipele din subsolul clasamentului sunt mai greu de bătut, au o ambiţie în plus să câştige cu noi şi cu celelalte echipe din fruntea clasamentului. Motivaţia nu ne este dată de prime la acest meci, nu există aşa ceva, să vină patronul în vestiar şi să ne dea bani. Motivaţia este dată de stadionul plin la aceste meciuri, orgoliul este cel mai important.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

O să fim foarte atenţi. E timpul să dăm mai multe goluri din faze fixe. Avem executanţi destul de buni, dar trebuie să şi finalizăm, aşa cum a făcut Mateiu cu Arad, unde am avut 15 cornere.

Nu am schimbat nimic la mine. Am avut o perioadă urâtă în Belgia. Mă accidentam numai pentru că mă gândeam mereu să nu mă accidentez. Era ceva psihic! Încrederea este cel mai important lucru, mai ales pentru fotbalistul român. Acum mă simt foarte confident, joc şi la echipa naţională, iar gândul meu e să dau 100% pe teren, nu să nu mă accidentez“, a declarat Vladimir Screciu.

Superliga, etapa 15:

Vineri, 3 noiembrie: Poli Iaşi – Oţelul Galaţi 1-1.
Sâmbătă, 4 noiembrie – ora 16.45: Sepsi – Petrolul, ora 21.15: Universitatea Craiova – FCU.
Duminică, 5 noiembrie – ora 15.00: U Cluj – FC Voluntari, ora 17.30: Farul Constanţa – FC Botoşani, ora 20.30: FCSB – Rapid.
Luni, 6 noiembrie – ora 18.00: UTA Arad – Dinamo Bucureşti, ora 21.00: AFC Hermannstadt – CFR Cluj.

Clasament: 1. FCSB 31 puncte (golaveraj 27-13), 2. CFR Cluj 30 (28-13), 3. Rapid 26 (29-16), 4. „U“ Craiova 22 (20-15), 5. Hermannstadt 20 (22-15), 6. Petrolul 20 (19-16), 7. Farul 20 (20-22), 8. U Cluj 19 (21-21), 9. Sepsi 18 (18-18), 10. Oţelul 17 (12-12), 11. Iaşi 17 (16-20), 12. UTA 15 (15-20), 13. FCU 14 (23-27), 14. Voluntari 13 (15-25), 15. Dinamo 10 (8-24), 16. Botoşani 6 (13-29).

Citește și: Juniori | AFC Milan Academy Craiova a câștigat Turneul „Stelele Viitorului București“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS