18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSergio Ramos, după 18 ani, din nou în postura de adversar al lui Real Madrid

Sergio Ramos, după 18 ani, din nou în postura de adversar al lui Real Madrid

Fundaşul Sergio Ramos (Sevilla FC), dacă va fi introdus sâmbătă în teren, se va afla din nou după după 18 ani în postura de adversar al lui Real Madrid în La Liga, transmite EFE, citată de Agerpres. Ramos a jucat ultima oară împotriva lui Real Madrid pe 14 mai 2005, când a şi marcat primul gol al echipei andaluze în meciul încheiat în final cu o remiză, 2-2, pe „Sanchez Pizjuan“.

În sezonul următor, 2005-2006, Ramos a jucat în tricoul andaluz prima partidă de campionat. Apoi a fost transferat la Real Madrid, unde a evoluat timp de 16 sezoane. Fundaşul de 37 ani a evoluat ulterior timp de două sezoane la Paris Saint-Germain (2021-2023). Din vară, Ramos a revenit la clubul andaluz care l-a format şi cu care a debutat în elita fotbalului iberic.

La PSG, Ramos a avut ocazia de a juca împotriva lui Real Madrid în dubla din optimile Ligii Campionilor, în februarie şi martie 2022, dar din cauza unei accidentări nu a fost convocat pentru cele două partide. Real Madrid s-a calificat atunci în sferturi după un 0-1 la Paris şi un 3-1 pe „Santiago Bernabeu“.

Meciul Sevilla – Real Madrid se dispută sâmbătă, de la ora 19.30, şi contează pentru etapa a 10-a din La Liga.

Citeşte şi: Mainz a suspendat un jucător olandez pentru remarcile lui despre conflictul Hamas – Israel

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS