20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicuşor Bancu: „Am urcat pe primul loc în grupă şi suntem foarte fericiţi“

Nicuşor Bancu: „Am urcat pe primul loc în grupă şi suntem foarte fericiţi“

Căpitanul echipei Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, integralist în meciul România – Andorra 4-0, s-a declarat fericit după victoria obţinută, care le-a adus tricolorilor şi primul loc în Grupa I a preliminariilor CE din 2024. Reamintim că prima reprezentativă a fost susţinută duminică seară de peste 20.000 de copii din tribune. FRF a fost sancţionată să dispute acest meci cu porţile închise, dar UEFA a permis accesul liber pentru copiii sub 14 ani.

„Nu am bucurat doar copiii azi, am bucurat toată România cred. Am urcat pe primul loc în grupă şi suntem foarte fericiţi. Aşteptam de mult să ajungem pe primul loc. Nu a fost să fie după meciul cu Belarus. Puteam să avem două puncte în plus şi să fim mai bine în grupă acum. A fost dezamăgire mare după acel meci. Dar şi aşa eu zic că am făcut o campanie bună până acum, mai avem două meciuri în noiembrie şi sperăm să se joace pe teren pentru că la cum suntem azi cred că avem o şansă mare la calificare. Nu facem acum poză la clasament, o să facem poză după ce o să fim calificaţi la EURO“, a explicat fundaşul Ştiinţei.

„Nu a fost un meci foarte greu. Ştiam că Andorra e o echipă slăbuţă, dar noi ne-am dorit mult să câştigăm. Am dat totul pe teren şi s-a văzut că am câştigat lejer. Copiii au fost extraordinari, cred că au făcut mai multă gălăgie decât adulţii. Le mulţumim şi ne bucurăm că i-am făcut fericiţi“, a adăugat Bancu.

România ar urma să joace în noiembrie ultimele sale meciuri din grupă, cu Israelul în deplasare şi cu Elveţia acasă.

Citeşte şi: România – Andorra 4-0 | Victorie lejeră, bucurie mare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS