9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | Eugen Neagoe a semnat cu FC Argeş şi atacă promovarea

Liga 2 | Eugen Neagoe a semnat cu FC Argeş şi atacă promovarea

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a semnat cu divizionara secundă FC Argeş. „Geană“ a fost prezentat astăzi şi are ca obiectiv promovarea în Superligă.

„Nu a fost deloc ușor pentru mine să iau această hotărâre, după ce am antrenat mulți ani în prima ligă. Asta nu înseamnă că Liga 2 este o rușine sau că nu ești un antrenor valoros dacă antrenezi aici. Nu am gândit deloc așa. Este vorba despre FC Argeș, un club mare, care a dat țării noastre jucători imenși, începând cu cel mai mare: Gicu Dobrin. Am discutat despre proiect. Am fost foarte corect și deschis. Am vorbit foarte mult cu domnul Tudose, cu domnul primar. Le-am explicat cum văd eu lucrurile. Contractul este împărțit pe două perioade. Este obligatoriu să promovăm în Liga 1 și contractul se prelungește automat până în 2027. Sper să reușim în acest an, dar este un moment destul de greu. Echipa este pe locul 12, este o diferență destul de însemnată de puncte, dar nu înseamnă că obiectivul nu este realizabil“, a spus Eugen Neagoe.

FC Argeş, retrogradată la finalul sezonului trecut, ocupă locul 12, cu 11 puncte acumulate în 9 etape. Eugen Neagoe va debuta pe banca „vulturilor“ împotriva formaţiei CSM Slatina, peste două săptămâni, după jocurile echipelor naționale.

Citeşte şi: Liga 3 | Universitatea II Craiova, victorie de moral cu Viitorul Şimian

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS