25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaurenţiu Reghecampf a devenit, oficial, antrenorul echipei saudite Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf a devenit, oficial, antrenorul echipei saudite Al-Tai

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a devenit, oficial, antrenorul formaţiei saudite Al-Tai. Reamintim că Reghe a „denunţat unilateral“ contractul cu Ştiinţa şi a plecat în Arabia Saudită, unde l-a înlocuit pe croatul Kresimir Rezic.

Tehnicianul a stat în „joc de glezne“ timp de şase zile pentru a putea fi prezentat oficial la Al-Tai. Fostul antrenor grupării din Bănie a precizat că nu a întâmpinat probleme cu actele și se bucură că va avea familia aproape în noua sa experiență.

„Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!“, a transmis Laurențiu Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Laurenţiu Reghecampf a devenit al şaptelea antrenor român al echipei al „Cavalerilor Nordului“. Înaintaşii acestuia au fost Ion Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu, Claudiu Niculescu şi Mirel Rădoi, care a fost demis pe 18 mai.
Totodată, Reghecampf este al doilea antrenor român care activează în acest sezon în Super Liga saudită, după Cosmin Contra (Damac FC). Reghecampf a mai antrenat două echipe saudite, pe Al-Hilal (2014-2015) şi pe Al Ahli (2021).

În lotul echipei Al-Tai se află un jucător român, Andrei Cordea, dar şi atacantul croat Marko Dugandzic (ex-Rapid).
Al-Tai se află pe locul 12 în clasament după 7 etape.

Citeşte şi: Cupa României | Programul meciurilor din prima etapă a fazei grupelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS