25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova îl cheamă pe Reghecampf la Comisie

Universitatea Craiova îl cheamă pe Reghecampf la Comisie

Deşi Laurenţiu Reghecampf a părăsit Universitatea Craiova, iar locul său a fost luat de Corneliu Papură, clubul din Bănie nu a anunţat încă nimic oficial, atât legat de despărţirea de Reghe, cât şi de instalarea antrenorului. Motivul este, se pare, unul birocratic. Au trecut câteva zile de la momentul plecării de la Craiova, iar Reghecampf nu a fost instalat oficial la niciun club din Golf.

Comisia Tehnică a FRF trebuie să aprobe denunţarea unilaterală a contractului cu Universitatea Craiova de către Laurenţiu Reghecampf şi achitarea clauzei de reziliere de 300.000 de euro, iar acest lucru poate dura. Abia apoi urmează să fie înregistrat Corneliu Papură ca antrenor al primei echipe.

„La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii staffului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă.

Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic, ajutat de: Dragoș Bon și Ionuț Stancu (antrenori secunzi), Cătălin Tudor și Daniel Ene (preparatori fizici), Daniel Tudor (antrenor cu portarii), Marius Francisc (analist video)“, se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Citeşte şi: Pavel Badea: „O decizie pripită a lui Rotaru n-ar face decât să inflameze lucrurile!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS